Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Саопштење поводом продаје карата за меч са Бајерном

Меч 10.кола Евролиге између Црвене звезде Телеком и Бајерна изазвао је незапамћену потражњу за картама. Дуел који ће одлучити која екипа иде у ТОП 16 фазу Евролиге, играће се у „Пиониру“ у петак од 19 часова.

Међутим, према сазнањима до којих је дошао клуб у сарадњи са Евентимом јединим овлашћеним дистрибутером улазница за утакмице Црвене звезде, велики интерес за улазницама, донео је и неправилности у дистрибуцији, и резервацији карата на појединим продајним местима у Београду, које су примећене приликом продаје улазница са Реалом и Химкијем, које су одигране такође у хали Пионир.

КК Црвена звезда Телеком због тога обавештава јавност да се изузетно за овај меч, распоред продајних места у Београду мења. Продаја карата у четвртак од 10 часова за територију Београда, обавиће се само у две највеће пословнице Евентима у Комбанк Арени и Дому Омладине , а један део контигента карата биће равномерно распоређен по осталим пословницама у Србији

КК Црвена звезда Телеком подсећа да због заузетости „Комбанк Арене“ и ограниченог капацитета дворане „Пионир“ пушта у продају знатно мањи број улазница у складу са капацитетима „Пионира” у односу на „Комбанк Арену”. Због тога, један купац ће максимално моћи да купи 4 улазнице.

Пошто је меч Црвена звезда Телеком – Бајерн проглашен утакмицом високог ризика, све безбедносне процедуре које су важиле за утакмице са Реалом и Химкијем, остају на снази.

Капије дворане „Пионир“ биће отворене већ у 15.30 минута, од 16 часова свој првенствени меч, као предигру великог дуела од 19 часова, одиграће кошаркашице Црвене звезде против екипе Бора.

Моле се сви навијачи да дођу на утакмицу знатно пре њеног почетка, да буду стрпљиви приликом детаљних контрола на улазима, и да не носе на утакмицу напитке у флашицама, козметику, ситан предмете, ковани новац и упаљаче.

Повезане вести

2 comments

goran дец 16, 2015 at 22:06

Prevara

Reply
Jigsaw дец 17, 2015 at 15:47

Od 7 sam čekao ispred mene je bilo 30 ljudi. Možda njih 20 je kupilo karte. Prošle godine ne uđem na finale naše lige sa sezonskom. Volim te Zvezdo ali neka te gledaju fudbalski navijači koji ne znaju ni da li se igraju četiri četvrtine ili dva puta po 20 min. Partizan je za nas institucija u basketu a grobari institucija u navijanju na basketu. Fudbal je druga stvar skroz.

Reply

Leave a Comment