Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Ако Звезда прође у ТОП16 као појачање долази бивши играч Партизана?

Председник Црвене звезде Небојша Човић недавно је изјавио да ће судбина Рајана Томспона и Гала Мекела бити позната након завршетка групне фазе Евролиге, која се завршава у петак.

Наш клуб је на корак од проласка, али да би се и пласирао у ТОП16 мораће да савлада Бајерн у гротпу „Пионира“.

У случају проласка јасно је да ће доћи до одређених, најављених промена у играчком саставу. Како се по кошаркашким кулоарима може чути, као појачање требао би да дође некадашњи играч Партизана, Теренс Кинси. Прича се да је договор чак и постигнут и да је услов парафа пласман Звезде у ТОП16.

Кинси је тренутно кошаркаш Трабзона, али вести кажу да ће ускоро раскинути уговор са Турцима, а потом му је пут ка Малом Калемегдану широм отворен.

Кинси је у каријери бранио боје Мемфиса, Фенера, Кливленда, Фенера, Ефеса, Скаволинија, Уникахе, Партизана, Нижњија и тренутно Трабзонспора.

Нема никакве сумње да би играч таквог квалитета и репутације био од велике користи Дејану Радоњићу у ТОП16 фази, али, сачекајмо петак, обзиром да је прво потребно обезбедити пласман.

Повезане вести

6 comments

Coja дец 17, 2015 at 23:07

interesuje me sta ce nam igrac kojem je nadimak povreda? nesporno je dobar igrac al malo-malo pa se povredi…

Reply
jakablazic10 дец 17, 2015 at 16:41

fuj.

Reply
Šurdas дец 17, 2015 at 13:31

Jednom grobar-uvek grobar

Reply
kastiljo дец 17, 2015 at 17:17

Mislis li ti da ovaj batica zna sta uopste predstavlja rec grobar?! Bukvalno je pobegao iz Partizana i od Vujosevica…Bio ubedljivo najbolji igrac tako da ce nam dobro doci….Ako je mogao Cvetkovic kod njih koji je bio kapiten mladjih kategorija a da ne spominjem stariju ekipu poput Tomasevica,Divca itd,onda moze i ovaj kod nas…Dobrodosao je.

Reply
Šurdas дец 18, 2015 at 11:23

Znam šta je to grobar i baš zato ne bi voleo da igra u ZVEZDI.

Reply
JoleDjole zvezdasi дец 17, 2015 at 11:09

Ukoliko Dulo jos uvek nije cuo za vest, molim vas da na vreme se pozove bolnicko osoblje treba srce izdrzati ovakve stvari 🙂

Reply

Leave a Comment