Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Првотимци потписивали календаре у Фан зони

Након сјајне полусезоне обележене одличним партијама црвено-белих, као и историјским рекордом од 19 везаних победа у оквиру домаћег шампионата, ФК Црвена звезда је организовао дружење са навијачима поводом промоције календара „Понос града“ за 2016. годину.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzNIK_9257

Наиме, дан након утакмице у Ивањици и победе над екипом Јавора која је уједно била и прослава титуле јесењег првака Србије, навијачи Црвене звезде имали су прилику да се друже са играчима првог тима. Нови Звездин календар данас је могао да се купи у претпродаји у Ред Стар шопу, а званично ће бити пуштен у продају 22. децембра, по цени од 399 динара.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzNIK_9273

Навијачи који су током данашњег дана успели да дођу до једног примерка новог календара, у Фан зони у периоду од 13:30 до 14:00 часова имали су могућност да добију и потписе Звездиних првотимаца који су, такође, били присутни. Близу 200 навијача одазвало се позиву, тако да је Фан зоном испред западне трибине стадиона завладала права Звездашка, победничка атмосфера. Луковић, Грујић, Катаи и остали су се фотографисали са Звездашима, међу којима су најбројнији били они најмлађи.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzNIK_9228

Ово је било последње окупљање у овој полусезони, након чега играчи одлазе на заслужену паузу, а прозивка за почетак припрема заказана је за 11. јануар.

Повезане вести

Leave a Comment