Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Одбојкашице дочекују Крагујевчанке

Одбојкашице Црвене звезде дочекаће у петак екипу Крагуја у оквиру десетог кола Суперлиге Србије. Црвено-беле нису славиле у последња четири меча, па ће дуел са претпоследњом екипом на табели били прилика да се лош низ прекине.

За екипу из Крагујевца углавном је резервисано неко од места на самом дну табеле. Прошле сезоне су били осми и избегли бараж за опстанак, а грчевита борба их очекује и ове сезоне. На девет одиграних утакмица до сада Крагуј је само једном славио (друго коло, МД Зрењанин, 3:2), док су осам пута поражени. Убедљиво најбољу утакмицу Крагујевчанке су одиграле прошлог викенда, када им је замало измакла победа над актуелним шампионом, Визуром (пораз од 3:2 на домаћем терену). На самом почетку сезоне Звезда је славила са 3:1. Први тренер екипе је Ненад Цветковић.

Црвено-беле играју нешто лошије у последње време, а томе доприносе и повреде које муче Марију Пуцаревић (шака) и Бојану Миленковић (раме). Њих две нису играле у реваншу Купа ЦЕВ и неизвесно је колико ће моћи да помогну у овом мечу. Поред свега тога црвено-беле су фаворити на овој утакмици, која би могла да подигне морал и самопоуздање екипе. Звезда ће се са истим ривалом састати у четвртфиналу Купа Србије, а први меч на програму је већ у уторак. Екипа тренера Бошковића тренутно је пета на табели са пет победа и четири пораза, уз 16 освојених бодова.

Утакмица се игра у петак, 18. децембра са почетком у 17:30, у УСЦ ,,Вождовац“.

 

Повезане вести

Leave a Comment