Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Празници нам стижу, бесплатно на Задар!

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да ће улаз на трибине, на утакмицу 16.кола АБА лиге јтд измедју црвено-белих и Задра бити слободан.

Меч ће се играти у четвртак 24.децембра, а клуб и на овај начин жели да се захвали свим присталицама на подршци коју су пружали нашем тиму од почетка сезоне,и посебно на последној утакмици прве фазе Евролиге са Бајерном у дворани „Пионир“.

Утакмица са Задром, је уједно и последња такмичарска утакмица за екипу Црвене звезде Телекому Београду у календарској 2015.години, која ће бити уписана златним словима у алманахе нашег клуба.

Зато КК Црвена звезда Телеком позива све којима је црвено-бела боја при срцу, да дођу у четвртак у „Пионир“ како бисмо у што већем броју помогли и пружили подршку момцима Дејана Радоњића, да забележе још једну победу, у години која је била обележена бројним успесима, рекордима и титулама.

Нека новогодишњи празници у црвено-белом почну већ 24.децембра, заједно са Лазом, Јовкетом, Гудуром, Квинсијем, Маиком, Симкетом, Штимкетом, Маркусом…

Утакмица 16.кола АБА лиге јтд измедју Црвене звезде и Задра, игра се у четвртак од 15 часова.

Повезане вести

Leave a Comment