Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Кошаркаши на турниру у Бугарској

Кошаркаши Црвене звезде
Кошаркаши Црвене звезде

Кошаркаши Црвене звезде данас путују у Бугарску где ће од 20. до 23. септембра учествовати на турниру Самел који се игра у Самокову. Осим Црвене звезде на турниру ће учествовати буграски прволигаши Рилски спортисти (домаћин), Черно море, Луокил Академик и кипарски Керавнос, а први противник црвено-белима у уторак од 17 сати по локалном времену биће Черно море. Турнир се игра по лигашком систему.

У Бугарску ће путовати 15 играча: Вук Радивојевић, Иван Смиљанић, Андреја Милутиновић, Филип Човић, Бранко Лазић, Миле Илић, Петар Поповић, Адам Морисон, Никола Марковић, Бојан Суботић, Драган Тубак, Бојан Радетић, Немања Недовић, Александар Цветковић и Сава Лешић.

У екипи неће бити Никола Васић и Урош Николић који се још нису у потпуности опоравили од повреда и они ће у Београду тренирати по специјалном програму.

Повезане вести

12 comments

Nikola сеп 19, 2011 at 22:51

Kao prvo,koliko puta vam covek treba reci da su to dresovi samo za pripremne utakmice? Jel ste vi ljudi malo umni,ne razumem? Kao drugo,nije mi jasno zasto se opterecujete ako neko napise neku glupost,ovaj kaze gotovo izvesno ne dolazi,samo odrzava formu,ti znas? a za koga odrzava formu? koji ce ga to klub uzeti 10 dana pred pocetak sezone? Vi znate da li se radi ozbiljno u klubu ili ne,zar vam Pesic lici na ne ozbiljnog coveka?Covic mozda nije ozbiljan?
Zvezda je zivot!!!

Reply
odgovor сеп 20, 2011 at 14:28

Sve i da su dresovi za trening samo, oni su bordo i to ne sme da se desava! Ukoliko je to zelja novog predsednika ovog cudnog kluba, neka se onda ukloni ova fasada i neka se stvari zovu pravim imenom. Volim Zvezdu i zelim da navijam za NJU pa makar i u drugoj ligi!

Reply
SVE JE JASNO сеп 19, 2011 at 18:08

Da li vam lici ta boja dresova na boju dresova nekog drugog kluba….? a kog? pa tako je…….FMP Zeleznik!!! To je isti onaj klub koji je i bio samo sa novim igracima, novim imenom i novom reputacijom…..grb su nam ostavili iz postovanja! Videcu sta srce kaze kad pocnu utakmice…..

Reply
spax сеп 19, 2011 at 12:00

potpuno se slazem sa petrom sto se tice dresova,sramota je da igramo u bordo dresovima!!!

Reply
Petar сеп 19, 2011 at 11:48

Pod hitno rešiti problem sa dresovima ,ne smemo igrati zvanične utakmice u bordo dresovima!

Reply
Alex сеп 19, 2011 at 11:21

Zna li se nesto za Igora?

Reply
lukank сеп 19, 2011 at 11:23

gotovo sigurno ne dolazi. trenutno odrzava formu.

Reply
zvezdas сеп 19, 2011 at 11:36

Eto to je to, ja sam pricao da ne dolazi, a mene su ubedjivali da 100% dolazi. Boze svasta, kakve gluposti moze covek da cuje… A sta taj Rakocevic koji matrak misli?? Da je mozda Stiv Nes, ili Dzejson Kid!? On je jedan obican manipulator koji podcjenjuje tako veliki klub kao Zvezda sto je. Do sada covek nije zaradio novac, nego sad misli… ha,haaaaaaaaaaaa sprdacina na kvadrat. U ovaj tim sam poceo da vjerujem, medjutim kad sam vidio da su izgubili od bijednog Radnickog, sve mi je jasno koliko mozemo… Ozbiljan klub ovako i onako tu boraniju od klubova popit Radnickog mora da mlato s 20 razlike. Ali, mi gubimo…

Reply
Vladimir сеп 19, 2011 at 11:56

Ako si ljubitelj košarke i pratiš ovaj sport, moraš znati da Radnički nije „bedna“ ekipa kako ti kažeš. To je sada tim koji po imenima u Srbiji ima ubedljivo najači sastav. To što smo tesno izgubili bez nekolicine igrača je sasvim dobar rezultat.

Reply
milko сеп 19, 2011 at 12:31

Jel postoji nacin da se ovakvi primerci trajno izoluju,ovaj pocinje ozbiljno da iritira.

Alex сеп 19, 2011 at 12:42

Zvezdas ne preteruj, pogledaj gde smo bili pre godinu dana, a gde smo sada. I ne zaboravi da je taj Radnicki trenutno uigraniji od nas. Ja ti garantujem da cemo imatu bolji sastav od njih…

Reply

Leave a Comment