Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Победа одбојкаша у првом мечу четвртфинала Купа Србије

У првом мечу четвртине финала Купа Србије, одбојкаши Црвене звезде су као гости савладали екипу Ниша након три сета: Ниш – Црвена звезда 0:3 (18:25, 29:31, 18:25). На овај начин, црвено-бели су стигли на корак од пласмана на Финални турнир.

Звезда је мање-више рутински освојила први трећи сет, док се у другом сету водила велика борба, иако су наши одбојкаши имали предност током већег дела сета. Црвено-бели су били мирнији у неизвесној завршници, и тиме дуплирали вођство у сетовима, а рекло би се и преломили меч.

Најефикаснији на мечу били су Александар Благојевић и Немања Јаковљевић са по 20 поена, док се код домаћина истакао Перовић са 14 поена.

Према пропозицијама такмичења, бољи сет количник у два меча одређује путника на Финални турнир Купа Србије, па је Звезди у Београду довољан свега један сет да осигура пролаз даље. Реванш меч је у суботу, 26. децембра, у 17h, у хали УСЦ „Вождовац“ на Бањици.

Браво, момци!

Ниш – Црвена звезда 0:3 (18:25, 29:31, 18:25)
Ниш – Дворана: Чаир. Гледалаца: 300. Судије: Јанковић и Савић. Трајање меча: 84 минута.
НИШ: Пејчић, Кубуровић 2, Перовић 14, Јелић 4, Стаменковић, Стојковић 10, Мијалковић 11, Ангеловски (либеро), Илић 6, Јовић 2. Нису играли: Ракић и Опачић. Тренер: Саша Стефановић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јевтић (либеро), Милутиновић 7, Јаковљевић 20, Стојсављевић 8, Мунћан 5, Благојевић 20, Буцуљевић 2. Нису играли: Околић, Ђурђевић, Шкрбић, Гмитровић, Вељовић. Тренер: Драган Кобиљски.

Повезане вести

Leave a Comment