Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Гудурић: Приоритети су да у свакој утакмици изађемо на терен 100 одсто мотивисани

Марко Гудурић је у овој сезони потпуно скренуо пажњу на себе сјајним партијама, посебно против кошаркашких гиганата у Евролиги, где је свемирским тројкама доносио превагу црвено-белима у новом походу ка Топ 16 фази.

– Од јунског окупљања репрезентације, тог златног лета и позива у Звезду све је кренуло као из снова и тренутно је све у најбољем реду. Надам се да ћемо тако наставити и у 2016. и да ће све бити како треба.

Млади бек црвено-белих издвојио је два најдража тренутка у 2015. години.

– Морам два да наведем – репрезентација и утакмица против Бајерна у Пиониру.

Хвалоспеви на рачун одличних партија 20-годишњег златног дечка српске кошарке непрестано стижу, али Гудурић не дозвољава да га то поквари на путу ка звездама.

– Наравно да прија и да је лепо чути позитивне коментаре од неких великих играча и великих имена. Што се мене тиче немам тај проблем да полетим. Остајем на земљи и настављам да тренирам. То је оно што сам увек најбоље радио и све ово је дошло из тог рада и тренинга.

Велики изазови су пред екипом Црвене звезде и у преосталим утакмицама до краја ове, као и у новој години у којој се очекује одбрана трофеја.

– Приоритети су да у свакој утакмици изађемо на терен 100 одсто мотивисани, причам наравно за АБА лигу, јер смо имали неке киксеве на домаћем терену, тако да сада немамо право на грешку. Морамо да победимо у свим утакмицама и да се надамо да ћемо остати у том врху табеле, а што се тиче Евролиге, свака победа у Топ 16 је једно велико искуство, велики добитак и надамо се најбољем – закључио је Гудурић.

Повезане вести

Leave a Comment