Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Раосављевић: „Бишевац је спреман да се врати у клуб, чекамо расплет преговора са Лионом!“

Како ствари стоје, Звезда је нa добром путу да у своје редове врати Милана Бишевца, тренутно фудбалера Лиона.
„Постоји обострана жеља да се штопер врати, чекамо расплет његових преговора са Лионом. После низа година проведених у иностранству, Бишевац је спреман да се врати у клуб у којем се афирмисао. Конкретни кораци су могући после Нове године“ истиче Раосављевић за „Спорт“.

Лион није понудио Бишевцу нови уговор.

„Како ствари стоје, Бишевац је на крају сезоне слободан играч, а нама су у селекцији тима потребни само играчи који својим квалитетима могу да испуне задатке у квалификацијама за Лигу шампиона. Квалитет и искуство у јаким такмичењима, као и предност уклапања у тим, су разлози због којих хоћемо да ангажујемо баш овог штопера. Шансе постоје, а остаје да и играч извага са челницима Лиона и новим тренером којег су ангажовали пре два дана. Јасно да има позива да настави и у другим земљама Европе.“

Ле Талек је друга мета.

„Изабрао га је тренер Божовић, а нама преостаје да утаначимо сарадњу. Воде се преговори и ако успемо да доведемо њега и Бишевца – за нас је овај прелазни рок завршен што се тиче појачања“ рекао је Раосављевић.

Повезане вести

5 comments

dejo majstore дец 26, 2015 at 16:55

Pavićević Luković Biševac prosek godina ?! Igraju u istoj liniji ! Počeli smo kao ravije Partizan sa Tomić em Vučićem Iliće Đorđević em idr..

Reply
Brendonbrenke дец 26, 2015 at 12:39

Ne može da bude završen na dva pojačanja zato što je potrebno pojačanje na mestu koje igra Petković a njemu se zahvaliti na saradnji.

Reply
vlado дец 26, 2015 at 16:20

On je najveci problem u ekipi, jednostvno posle povrede to vise nije onaj isti Petkovic, mozda bi Savo mogao prinudno da pokrije tu poziciju kao rezervni desni bek, ali dovesti jednog u svakom slucaju.

Reply
Aleksandar дец 26, 2015 at 11:28

Bilo bi i vise nego lepo!
Uh bas bi izgledali dobro, daj Boze!

Reply
dejo дец 26, 2015 at 14:59

Nasoj Crvenoj Zvezdi je potreban dobar desni bek prije svega jer ne moze da na tu poziciju da igra Petkovic

Reply

Leave a Comment