Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Binić i Dule Savić osudili ponašanje Stojkovića

Reakcija jednog od navijača Crvene zvezde

Nekadašnji asovi Crvene zvezde, Dušan Savić i Dragiša Binić, osudili su ponašanje nekada našeg golmana, a sada „večitog rivala“, Vladimira Stojkovića.

„On se poneo nezrelo, tačnije, dokazao je da nezrela ličnost. Izabrao je pogrešan put, želeo je da se dodvori „svojim“ navijačima neprirodnim putem. Ružno se ponašao, nadam se samo da je svestan da će i dalje biti pod pritiskom, da će se o njemu pričati svašta i da će sasvim sigurno snositi posledice“, rekao je Dule Savić.

„Uradio je nešto odvratno, ogavno, ne znam kako bih to nazvao. Ne znam samo šta je hteo da postigne onom majicom, osim da dolije ulje na vatru, da isprovocira ljude. Morate da mi pomognete, jer ne znam šta Stojković smatra pod ružnom prošlošću. Da li se to on odrekao kluba koji mu je omogućio da brani za reprezentaciju i zaradi ogroman novac? Da li je to njegova ružna prošlost? Ili se možda odrekao stručnjaka koji su ga trenirali u mlađim kategorijama, imali strpljenja da od njega naprave golmana? Razočarao me je, to ne liči na ozbiljnog sportistu. Razočaran sam i ponavljam: on je sav novac u životu zaradio zahvaljujući Crvenoj zvezdi. Ako Savez ili Zajednica superligaša ne kazne Stojkovića, onda ne znam koga će. On je primer lošeg vladanja“, izjavio je Binić.

Повезане вести