Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСтрељаштво

Стрељаштво: Звезда, Зорана и Миленко најбољи у трећем колу Купа Србије

Узданице Стрељачког клуба Црвена звезда, Зорана Аруновић и Миленко Себић тријумфовали су ваздушним оружјем у трећем колу Купа Стрељачког савеза Србије, док је Црвена звезда била најбоља у женској конкуренцији ваздушним пиштољем на такмичењу одржаном у Београду.

Зорана Аруновић, званично најбољи светски стрелац ваздушним пиштољем у 2015. години, оправдала је своју репутацију велике шампионке и до првог места стигла са 383 круга, два више од другопласиране Бранкице Зарић из кикиндског Валтер пистолса и пет више од Јасмине Гргић-Миловановић из Смедерева. Зорани је била потребна победа на последњем такмичењу ове године да би се квалификовала за финале.

Црвена звезда је екипно освојила прво место у такмичењу ваздушним пиштољем за даме са 1.118 кругова. Друго место припало је Смедереву са 1.098 кругова, а треће екипи Полицајца са 1.096 кругова.

Миленко Себић је однео победу у такмичењу ваздушном пушком са 625,5 кругова. Иза Звездиног стрелца били су Дејан Пешић из Панчева са 623,6 кругова и Стеван Плетикосић (Чика Мата) са 621,5 кругова.

Повезане вести

Leave a Comment