Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Сарадња Звезде и Реала

Упоредо са успесима на терену, Црвена звезда јача све структуре клуба, а посебно чланство као темељ њене дугорочне стабилности.

Руководство Црвене звезде је у намери да унапреди чланство и систем функционисања клуба који је јединствен у овом делу Европе, контактирало велики Реал Мадрид, а одговор је стигао директно од председника „краљевског клуба“, Флорентина Переза.

Познато је да је Реал устројен такође по принципу чланства и да искуством може да помогне и нашем клубу.

„Драги господине председниче, достављам Вам копију годишњег извештаја Реал Мадрида, за коју верујем да ће Вам помоћи да нас боље упознате.

Реал Мадрид је спортска асоцијација и као таква је у власништву 92.000 својих чланова. Борд директора се бира кроз директно гласање свих чланова сваке четири године и његов рад надгледа и Скупштина клуба од 2000 чланова коју чине и бирају чланови клуба.

Као што вероватно знате, Реал Мадрид је још једном имао ту част да буде проглашен са светског лидера међу спортским клубовима у смислу обртних средстава, и то се дешава већ 11. годину у низу.

Поносни смо што са вама делимо чланство у Европској асоцијацији клубова где бранимо принципе фер-плеја, доброг управљања и транспарентног рада. Наш годишњи извештај је пример примене ових принципа у у руководству клуба.

Надам се да ће вам ове информације бити од користи и користим ову прилику да вам пошаљем топле поздраве“, стоји у писму председнику Црвене звезде Светозару Мијаиловићу, а које је потписао лично Флорентино Перез, председник Реал Мадрида.

Повезане вести

Leave a Comment