Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Кинзи: „Стигао сам само да бих играо врхунску кошарку, да радим оно што волим“

Најновије појачање КК Црвена звезда Телеком, Таренс Кинзи, стигао у среду у Београд. Лекарски прегледи и тестови у четвртак, први тренинг већ у петак.
Најновије појачање КК Црвена звезда Телеком, Таренс Кинзи, стигао је у среду увече у Београд.

Већ током вечери обавио је прве лекарске прегледе, а у четвртак ујутру очекују га и обавезни тестови у ординацији спортске медицине „Вита Максима“, након чега ће амерички крилни играч и званично постати члан КК Црвена звезда Телеком.

Таренса су на аеродрому, и поред чињенице да су црвено-бели у тим тренуцима играли меч против ЕФЕС-а у Истанбулу, дочекали бројни представници медија, а у првом обраћању по доласку у Београд, нови играч КК Црвена звезда Телеком је рекао:

„Стигао сам само да бих играо врхунску кошарку, да радим оно што волим. Желим да остварим што више победа са новим тимом, и да уживам у Београду, да заслужим поштовање због онога што радим на паркету. Познајем неке играче, са којима ћу сада бити саиграч, као што су Лазић, Симоновић и Митровић, не лично, већ са терена. Играо сам против њих и врло су борбени. Желим што пре да упознам нови тим.“

Први тренинг са новим саиграчима, Таренс Кинзи имаће већ првог дана Нове године, на тренингу којим екипа Дејана Радоњића почиње припреме за врло важан меча АБА лиге против још једног евролигаша, екипе Цедевите из Загреба.

Повезане вести

1 comment

SURDAS дец 31, 2015 at 20:28

Izvinjavam se svima a narocito ovom kosarkasu sto sam ranije rekao da ne bi voleo da igra za nas zato sto je grobar.Tako mi je to ranije izgledalo a sada vidim da sam pogresio.On je ipak samo profesionalac.

Reply

Leave a Comment