Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Карате клуб освојио титулу првака Србије

На самом крају 2015. године Карате клуб Црвена звезда имао је сјајне моменте, а потврда одличне године стигла је тријумфом на првенству Србије у традиционалном каратеу, које је одржано у Чачку.

Звездини такмичари стигли су до четири златне, две сребрне и једне бронзане медаље, а први тренер клуба Игор Гајић задовољно је након још једног успеха истакао:

– Тријумфом на државном првенству завршавамо такмичарску годину, и после краће паузе настављамо са тренинзима и новим припремама.

До златних медаља од Звездиних чланова стигли су: Мина Перић (кате), Ана Лукић (кате), Милан Павловић (борбе) и Аљоша Петровић (кате). Сребрним медаљама окитили су се Јелена Вучковић (кате) и Филип Јовановић (кате), а до бронзе је дошао Милан Божић, чиме је комплетирана листа освајача одличја црвено-белог тима.

Повезане вести

1 comment

Goran дец 31, 2015 at 13:51

Svaka cast na uspehu. Sve je ovo ok sto opet osvajamo trofeje ali ne znam ko radi na odrzavanju zvanicnog sajta SD Crvena Zvezda posto tamo uopste nema kontakta kao sto to svaki normalan web sajt ima. Takodje ova titula u karateu tamo nije jos upisana kao osvojena,nema ni vesti o 2 titule prvaka sveta u Fudokan karateu…Kao ni jednog od 4 osvojena pehara Superkupa u muskoj odbojci…Nijednog od 17 Medjunarodnih turnira koje su osvojili fudbaleri….I onda se cudimo kad nas nepismeni novinari i Tegetije razne spustaju i tvrde kako nismo najtrofejniji a sami sebi na svoj zvanicni sajt ne upisujemo osvojene trofeje…

Reply

Leave a Comment