Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Од данас почиње продаја карата за меч против Фенербахчеа

Продаја појединачних карата КК Црвена звезда Телеком за ТОП 16 фазу Евролиге, почиње 6. јануара 2016. године пред први дуел црвено-белих у “Пиониру“ против турског Фенербахчеа:

Продаја полусезонских карата за мечеве црвено-белих до краја такмичарске 2015-2016 у организацији КК Црвена звезда Телеком, завршена је у уторак, 5. јануара у 18 часова, а продаја појединачних улазница за утакмицу са Фенербахчеом, вршиће се на два продајна места “Евентима“ у Београду, у Дому Омладине, и продајном месту у “Комбанк Арени“, са почетком у 10 часова.

Једна особа биће у могућности да купи највише четири карте.

Цене преосталих појединачних карата КК Црвена звезда Телеком за мечеве у ТОП 16 фази Евролиге су:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 1000 динара

ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 1800 динара

ПЛАВА и БЕЛА ЛОЖА: 2500 динара

ЛОЖА: 3500 динара

COURT SEAT (почасна места): 10000 динара

Контигент дневних улазница за прве мечеве КК Црвена звезда Телеком које ће одиграти у дворани “Пионир“ против Фенербахчеа (8. јануар), Уникахе (21. јануар) и Локомотиве (28. јануар) биће такође ограничен, имајући у виду да Црвена звезда Телеком до 15. фебруара 2016. године све своје утакмице игра у дворани “Пионир“ капацитета 6500 места.

И овога пута посебно наглашавамо, да куповином улазница на најдиректнији и најконкретнији начин помажете нормалном функционисању и даљем развоју клуба, који и ове сезоне бележи врхунске резултате.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Фенербахче, игра се у петак од 20 часова.

Повезане вести

Leave a Comment