Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Мекел: „Схватио сам да сам у Звезду дошао као привремена замена за Маркуса Вилијамса“

Гал Мекел је напустио и тужио Црвену звезду, те је у Израелу дао интервју за домаће медије о боравку на Малом Калемегдану.

„У Црвеној звезди је била врло чудна ситуација. Ствари које не бисте очекивали од евролигаша… Напослетку сам схватио да сам у клуб дошао као привремена замена за Маркуса Вилијамса. Тренер и менаџер нису знали за то, али председник јесте. После два месеца боравка у Звезди када сам почео боље да играм речено ми је да постоји притисак од доласка нових играча… Још један чудан пример догодио се после одличне утакмице у дербију са Партизаном. Уследио је меч са Фенербахчеом где сам са трибине добио звиждуке. Публика ме извиждала из неког разлога. Био сам збуњен и запитао сам се ‘Шта ја радим овде?“, рекао је Мекел за израелске медије и наставио

„Само желим да будем срећан тамо где играм. То је јако важно и мислим да би играње у родној земљи био велики бонус. Моје срце жели стабилност, дом, али некада одлука не зависи искључиво од вашег срца. Привлачи ме идеја о игрању у Израелу, иако су преговори пропали прошлог лета, ништа није готово. Нисам још увек сигуран шта је боље по мене, али пре бих изабрао Макаби у односу на Уникаху.“

Повезане вести

4 comments

Tebe ne bih platio ni 50e... јан 8, 2016 at 22:02

PUTUJ IGUMANE!!!On je kad vidis imao dobru statistiku dok je igrao i to je njemu ok,ali ne pravi prostor kao i Micic…Kinsey decko trci,ubija se i uvek je sirina u napadu ,uvek neko ostane sam!!!

Reply
Milos јан 8, 2016 at 14:10

I ja sam se, vjeruj mi pitao sta ti radis ovde, trupino

Reply
pera јан 8, 2016 at 12:35

Nekorektno i u službi pravdanja pred publikom u Izraelu to normalno prati i tužba protiv Zvezde i sve je u službi neke njegove sujete i osvete. Prijatelju ti nisi zadovoljio na terenu i besmisleno je pričati dalje. Imao si sreću da te menadžer ugura u klub koji ima ambicije ali niko te nije doveo kao backup opciju. Tompson je to shvatio i žao mi je momka što ga nije išlo ali ti si brate zlo. Mi ćemo svoju grešku morati da platimo ali je nekorektno tražiti razloge van parketa. Klub prema tebi nije bio nekorektan. Kod potpisivanja ugovora prihvataju se i neke obaveze prema klubu i nema ih samo klub nego i igrač. U ovom slučaju igrač nije pokazao kvalitet i zna se šta je epilog.

Reply
dexy122 јан 8, 2016 at 12:25

Imao jednu dobru utakmicu i to ispostavice se protiv fenjerasa. Nisi doveden da bi igrao dobro protiv fenjerasa u ABA ligi, to moze i Rebic. Doveden si da igras dobro u Evroligi a to je umesto tebe celu grupu radio Rebic, dok je Jovic trebao da bude drugi plej. Pao si na trece mesto, i zato si izvizdan. Da si igrao dobro ne bi te se resili tako lako, ne brini. Jer se znalo da ce rizik biti dovesti Vilijamsa i logicno je da Covic ne bi rizikovao da je imao dva euroligaska pleja.

Reply

Leave a Comment