Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бордо нуди два милиона евра за Јовановића

Према сазнањима листа Спорт, Црвена звезда је 8. јануара добила понуду француског Бордоа за младог дефанзивца Вукашина Јовановића у висини од два милиона евра.

Бордо је повећао своју понуду за Звездиног првака света у омладинској конкуренцији и поставио дилему пред управу нашег најтрофејнијег клуба да ли да пусте стандардног члана последње линије, ако се већ тражи одбрамбени фудбалер из иностранства као појачање за Лигу шампиона.

Јовановић је у јесењем делу сезоне био стандардан члан лидера на табели. Одиграо је 19 утакмица у Супер лиги Србије и постигао два гола. На терену је у првенственим сусретима провео укупно 1556 минута и зарадио седам жутих картона уз две асистенције, а у једном тренутку је добио и нову улогу у везном реду. Укупно је за први тим црвено-белих до сада забележио 35 одиграних утакмица и два поготка.

Повезане вести

4 comments

pera јан 9, 2016 at 23:04

Igrač sada nema cenu i te pare koje se nude su ovog puta minimalna cena za igrača. Ko to reče da su to ozbiljne pare za štopera pa Maksimović neće da potpiše ugovor za 21 mil eur a vi pričate proizvoljno. Logika je da se neko mora prodati na leto i klubovi koji bi sada da pazare znaju šta rade. Kad krenu kvalifikacije za ligu šampiona krenuće i cena igrača naviše. Zato ovi sada hoće da pazare računajući da klub mora da proda igrača pošto zašto. Žao mi Rajka jer je otišao u mnogo loš klub za sitne pare i hvala mu doveka što je sebe žrtvovao za Zvezdu. Zvezda ima šanse samo ako radi velike transvere inače ovo kokošarenje da bi se preživelo je i skinulo cenu ovih igrača. pa ne prodaje se igrač bilo kog kluba iz Srbije, ovde se radi o momku koji je bio prvak sveta. CV igrača su čudo.Samo opušteno.

Reply
ShoNe јан 9, 2016 at 09:10

Ako je istina treba uzeti te pare i obezbediti mir u klubu do kraja kvalifikacija. Dovesti planirana pojacanja. Tj zamene za Grujica i Jovanovica. Desnog beka, za svaki slucaj i uigravati ekipu za plasman u neko evropsko takmicenje. U slucaju ulaska u Ligu sampiona ili evrope, krenuti sa afirmisanjem Adzica i Ilica, oni su pokazali potencial. Mora od necega i u buducnosti da se zivi.

Reply
dexy122 јан 9, 2016 at 14:08

Udjemo li u LS ili LE, daj boze, i morace ovi mladji da se pokazu u nasoj ligi jer ce se vecinom odmarat prvi tim za evropske utakmice. Sad, samo da mi udjemo u evropsko takmicenje, lako cemo. Sto se tice prodaje Jovanovica, i ja sam za. Dobar je igrac i mozda bi mogli zaraditi vise novca na leto, ali trenutno su nam vaznija ta dva miliona nego potencijalnih 3-4. Za stopera vise necemo dobiti.

Reply
Vladimir123 јан 9, 2016 at 08:48

Ja bih ga zadrzao, i ne bih nikoga dovodio.

Reply

Leave a Comment