Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Novo lice na treningu košarkaša

Vujadin Subotić ponovo u crveno-belom dresu

Nakon konačno postignutog dogovora oko isplate dugovanja prema tuzlanskoj Slobodi i skidanja zabrane transfera od strane FIBA, konačno je naš košarkaški klub u mogućnosti da realizuje transfere.

Već u susretu sa Zadrom u Pioniru konačno će debitovati Jang, a najverovatnije to neće biti jedina novina za predstojeći susret.

Gotovo je izvesno da će „vrtić sa Malog Kalemegdana“ pojačati Vujadin Subotić. Iskusni bek već je u dva navrata nastupao u crveno-belom dresu, a sinoć je prvi put i trenirao sa ekipom Mihaila Uvalina. Subotić je ovu sezonu započeo u ekipi OKK Beograda, gde je na tri odigrane utakmice ostvario učinak 18,3 poena, 3 skoka i 1,3 asistencije. Subotić je za dva poena imao prosek od 53%, za tri poena 40%, a sa linije slobodnih bacanja 85% uz indeks korisnosti 16,7.

Subotić bi trebao da bude samo jedno u nizu pojačanja. I dalje postoji mogućnost da još jedan nekadašnji centar našeg kluba Nenad Mišanović ponovo obuče crveno-beli dres, a košarkaškim kuloarima se pominje i ime krilnog centra Sava Lešića koji je juče raskinuo ugovor sa ekipom Partizana.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.