Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ле Талек се захвалио Звездашима на подршци

Већ дуже време Дамијан Ле Талек, француски везни фудбалер из редова руске Мордовије, фигурира као могуће појачање нашег најтрофејнијег клуба, а сада се и захвалио присталицама црвено-белих на подршци коју му константно пружају путем друштвених мрежа.

– Срби, навијачи Црвене звезде, хвала вам на свим порукама које ми шаљете. Вратио сам се у Русију да тренирам. Хајде да видимо шта ће да се деси у наредним данима – написао је Ле Талек на Твитеру.

Француз је остао мало загонетан на крају, али очигледно је да ће управа Црвене звезде у наредним данима финализирати преговоре са њим, јер је већ једном ногом виђен као појачање за Лигу шампиона.

Мордовији је такође потребан новац због финансијских проблема у које је недавно упала, па на београдској Маракани са нестрпљењем очекују некада велику наду француског фудбала. Ле Талек (25) је најављен као један од неизоставних шрафова Грофове машинерије у походу ка пласману у Лигу шампиона, а у млађим селекцијама “триколора“ имао је одличан учинак, јер је одиграо 47 утакмица и постигао 27 голова.

Повезане вести

1 comment

neso јан 14, 2016 at 07:38

ON JE KLASA IGRAC ITEKAKO POTREBAN ZA ZVEZDU POZNAM GA PUNO DOBRO JRRBO SAM 30GODINA U FRANCUSKU

Reply

Leave a Comment