Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели код малишана у Сокобањској

КК Црвена звезда Телеком започео је „Звездину хуману недељу“ посетом Специјалној болници за церебралну парализу у Сокобањској улици у Београду.

Малишанима у овом дому у изненадну посету са поклонима дошли су: Кошаркашице ККЖ Црвена звезда (Наташа Ковачевић, Ивана Катанић и Јелена Ћирић), кошаркаши развојног тима  ФМП-а (Алекса Раданов, Радош Шешлија и Огњен Добрић) и јуниори КК Црвена звезда Телеком (Матија Радовић и Петар Ребић).

У име дома, неочекиване посетиоце дочекале су начелница Татјана Арежина, и Тамара Сеизовић, као и комплетно особље болнице.

На почетку посете, малишанима и запосленима у Специјалној болници, у име црвено-белих обратила се Наташа Ковачевић. Том приликом она се захвалила на гостопримству али и прилици да и на овај начин представља црвено-белу породицу.

Након тога уследила је подела поклона малишанима, у којима су учествовали сви играчи и играчице, све је прерасло у спонтано дружење са малишанима, које је очекивано завршено дељењем аутограма и заједничком фотографијом која ће красити зидове специјалне болнице у Сокобањској улици.

У самој организацији овог догађаја, који ће малишанима остати у дугом сећању, великодушно су помогли Ана Ћирковић и Анђелко Јеремић, и КК Црвена звезда Телеком им се овом приликом посебно захваљује на огромном труду и енергији коју су уложили у организацију овог сусрета.

Пакетиће који су поклоњени малишанима у специјалној болници, клуб је самоиницијативно скупљао на ревијалној утакмици „звездица“ против првотимки.

Подсетимо, улазница за ту утакмицу била је играчка, књига или слаткиш, који су овом приликом и поклоњени Специјалној болници.

Повезане вести

Leave a Comment