Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звездине „чирлидерсице“ у одбрани четвртог места

Такмичење најбољих плесачких група под називом “EFES Euroleague Dance Challenge 2016” у коме ће учествовати и плесна група КК Црвена звезда Телеком “Red passion” почиње у понедељак 18. јануара тачно у подне.

Најбоље плесне групе из Евролиге, али и Еврокупа, укупно 14 најбољих у Европи, такмичиће се за примат који тренутно држи плесна група немачке АЛБЕ у три фазе.

Плесна група КК Црвена звезда Телеком налази се у групи А са плесним групама Жалгириса, Бросе Баскетса, Химкија, Нептунаса, Нижњег Новгорода и љубљанске Олимпије.

У групи Б налазе се плесни састави: Емпорио Арманија, Стелмет Зелене Горе, Гран Канарије, АЛБЕ, Зенита, УНИКС-а и Лијетувос Ритаса.

У првој фази (гласање од 18. до 25. јануара) навијачи старији од 18 година гласаће за четири најбоље плесне групе у свакој од две групе А и Б.

Друга фаза почиње 8. фебруара и тада ће сви заинтересовани навијачи бити у прилици да одлуче гласовима о две најбоље екипе из сваке групе.

Коначно у трећој и последњој фази, гласовима навијача одредиће се победнице двомеча (А1-Б2 и Б1 – А2).

Подсетимо, „чирлидерсице” КК Црвена звезда Телеком „Red passion” освојиле су одлично четврто место у Европи, за такмичарску сезону 2014-2015.

Сви заинтересовани, све информације детаљније могу пронаћи и на сајту такмичења efesdance.euroleague.net.

КК Црвена звезда Телеком крупним корацима у свим сегментима граби ка самом врху европске клупске кошарке. Помозимо црвено-белим „чирлидерсицама” да направе корак више, и пласирају се у само финале.

Како је саопштила Евролига, победнице овог такмичења, наћиће се на Ф4 који се ове године одржава у Берлину.

Повезане вести

Leave a Comment