Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић пред Металац: „Желим победу и напредак у игри“

Кошаркаши Црвене звезде Телеком након велике победе против Панатинаикоса у Атини, серију утакмица у Пиониру започињу против екипе Металац Фармаком, у оквиру 20. кола АБА лиге Ј.т.д, у понедељак 18. јануара од 21 час.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком након сјајне тимске игре и победе над фаворизованим противником у Атини, окрећу се наредном противнику у регионалном такмичењу, екипи Металац Фармаком. Тим из Ваљева је тренутно девета на табели АБА лиге, са скором 8 победа и 11 пораза и са осталим екипама ће водити велику борбу за опстанак у регионалном такмичењу.

У првом мечу који су ове две екипе одиграле јесенас у Ваљеву, након неизвесне завршнице славили су црвено – бели (68:62).

Пред утакмицу у Пиониру, медијима се обратио тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић:

„Металац који је наш наредни противник, је у доброј форми,и свакако растерећени долазе у „Пионир“, као и многи који су долазили ове сезоне са циљем да нас изненаде.“

„Ми смо у добром расположењу после утакмице, и свакако желимо да реакција на наредној утакмици буде квалитетна. Ја бих био врло задовољан, да осим освојених бодова, видим и напредак у игри, што је за нас у овом тренутку врло важно, због свих изазова који нас очекују у блиској будућности, а посебно и прве борбе за трофеје, које су врло близу“ рекао је на конференцији за медије тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Након ове утакмице екипа Дејана Радоњића дочекаће Уникаху у оквиру 4. кола ТОП 16 фазе Евролиге, а потом следи и „вечити дерби“ у оквиру 21. кола АБА лиге ј.т.д., који се игра наредног понедеља, такође у 21 сат, као и меч са Металцем.

Повезане вести

Leave a Comment