Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Доналд Звездин, Бабунски и Ле Талек близу Маракане

Црвена звезда је на путу да у раној фази заврши највећи део посла у зимском прелазном року, доведе жељене играче, а затим остаје и да се реше дилеме на штоперској позицији.

Мичел Доналд је сада у потпуности играч црвено-белих, јер је уплаћено 200.000 евра Мордовији, као што је раније било планирано, тако да се активирао двогодишњи уговор са Суринамцем из Холандије, док се очекује и Давид Бабунски, репрезентативац Македоније и доскорашњи члан чувене Барселонине фудбалске школе.

Остаје да се ангажује и велика жеља тренера Миодрага Божовића. Сага око доласка Дамијана Ле Талек се баш одужила. Он је и даље врло близу Звезди, мада Мордовија настоји да извуче што више новца, који им је неопходан због финансијске кризе у клубу. Очекује се позитиван епилог те приче, што је потврдио и посредник у преговорима Срђан Јеремић.

Мало више времена Грофу и челницима нашег најтрофејнијег клуба биће потребно око избора штопера. Мора се искључити могућност за грешку на тако осетљивој позицији, па ће се добро размотрити профил играча који би донео квалитет за напад на Лигу шампиона, наравно све у складу са финансијским могућностима Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment