Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Митровић: Радим напорно, видимо се у петак!

Капитен КК Црвена звезда Телеком Лука Митровић, приводи крају једномесечни боравак у клиници “Аћибадем” у Истанбулу, где уз детаљне прегледе, свакодневне вежбе са физиотерапеутима, и у теретани, као и уз помоћ насавремније медицинске опреме, покушава да убрза свој опоравак од тешке повреде колена.

Лука Митровић је у Истанбул стигао још 25.децембра 2015.године, а том приликом прегледали су га најбољи турски ортопед Проф.Др Омер Фарук Ташер, и најбољи турски Професор за Физикалну медицину и спортске рехабилитацију Доктор Толга Ајдог.

Током једномесечног опоравка у Истанбулу, Лука Митровић је уложио огроман напор, како би се што боље и брже, опоравио од тешке повреде, коју је задобио током утакмице АБА лиге са Олимпијом, и што више ојачао колено:

Свакодневно спроводим врло напорне терапије, али и тренинге у теретани. Осећам се одлично, већ седам дана трчим, и радим вежбе са скоковима. Боравак који је требало да завршим средином јануара, продужио сам за још 7 дана, како би имао континуитет и завршио цео циклус планираних вежби и терапија. Људи који се брину о мени, а то је један цео тим, су јако љубазни, и максимално посвећени овом послу и мом опоравку, и на томе сам им максимално захвалан. Трудимо се да овај посао одрадимо што је могуће боље. Сада већ радим озбиљније вежбе, видећемо докле смо стигли… Стижем у Београд право на утакмицу са Уникахом, и одмах могу да се прикључим одређеној врсти тренинга са нешто већим оптерећењем, са тимом. Неће то још бити тренинг кошарке, али све иде у добром смеру“ поручио је из Истанбула Лука Митровић

luka-dres-3

Уз свакодневну бригу професора и лекара на најпознатијој турској клиници за спортске повреде, Лука је под будним оком тима физиотерапеура, које предводи Месут Селами, почео да трчи, ал ии да спроводи и вежбе скокова, које су му неопходне како би максимално ојачао повређено колено.

Капитен црвено-белих се у Београд враћа у петак у поподневним часовима, и право са београдског аеродроме „Никола Тесла” ће се прикључити саиграчима у дворани „Пионир” који ће те вечери играти меч 4.кола ТОП 16 фазе Евролиге са шпанском Уникахом.

Повезане вести

Leave a Comment