Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Акција за поверенике у потпуности успела!

Велики број пријава за функцију повереника стигао је на адресу нашег клуба.

Навијачи Црвене звезде су препознали тренутак, и на најбољи могући начин одговорили на позив свог клуба. Црвена звезда почиње важну битку за омасовљење чланства, и због тога обновља функцију клупских повереника. Повереници ће у договору са клубом у одређеној средини водити рачуна о чланству и увећавати га. Они који добију статус повереника ће бити нуклеус мреже Звездаша из свих крајева Србије и света која ће из године у годину бити снага и извор енергије клуба, а која ће се, верујемо, већ за неколико месеци са овим тимом радовати новим великим успесима нашег клуба.

Пријаве су стигле из свих крајева Србије, али и из иностранства. Једна од пријава стигла је на нашу адресу чак из далеког Лас Вегаса!

Подсећамо, Црвена звезда ће сваком старом члану који ове сезоне није обновио чланарину, а то учини у периоду од 20. јануара до 20. фебруара поклонити полусезонску улазницу. Такође, та акција се односи и на Звездаше који су ове јесени (од септембра) обновили чланство, а нису купили сезонске улазнице. Све полусезонске картице моћи ће да се преузму искључиво у сервису за чланство, на стадиону „Рајко Митић“.

О важности чланства клуба говорили су и познати Звездаши.

Повезане вести

Leave a Comment