Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Најзанимљивији тренинг у Термама Чатеж

Тачно у 16 часова и 40 минута фудбалери Звезде кренули су на уобичајени кратак пут од хотела „Жустерна – Терме Чатеж“, до терена за тренинг.

А тамо, најинтересантнији и најкраћи тренинг до сада, с обзиром на то да је већина играча јуче играла прву припремну утакмицу. Стручни штаб је поставио по целом терену различите „препреке“, а задатак фудбалера је био да их крећући се у круг пређу што више пута.

Почетни задатак био је шутирање на мали гол са 10 метара удаљености, а како би га погодили фудбалери би трчали до корнера где су били у обавези да најпре гол постигну десном, а потом и левом ногом. Следећи задатак био је циљање и погађање чуња по земљи, са растојања од пет метара, а затим и убацивање лопте у круг од чуњева, такође прецизним и лаганим шутем по земљи. Последње две дисциплине биле су шутерског карактера, погађање пречке са ивице казненог простора и постизање гола који се налазио иза другог гола, такође са 16 метара.

Победник је био Александар Катаи који је највише пута обрнуо круг, други Саво Павићевић, а треће место су поделили Милош Цветковић и Мичел Доналд. Сутра је поново на програму један тренинг, од 17 часова.

Повезане вести

1 comment

AndrijaStoske јан 22, 2016 at 14:06

Na kom programu je trening?
Ili na kom prigramu je neka prijateljska utakmica?

Reply

Leave a Comment