Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Гудурић: Улазимо у сваку утакмицу као да нам је последња

Марко Гудурић је ове сезоне пружио неколико блиставих партија у најелитнијем европском клупском такмичењу. Његов проценат шута за три поена од 40 одсто у Евролиги биће убојито оружје црвено-белих и против Уникахе, а Звездин бек у добром расположењу дочекује сусрет против шпанског представника.

– Улазимо у меч са великим оптимизмом, жељом и надањем, али исто тако и са дозом опреза, јер је Уникаха стварно једна изванредна екипа, која игра добру тимску кошарку, брзу и атрактивну. Стално иду на скок и имају доста квалитетних играча, тако да морамо бити врло опрезни, да добро припремимо меч, уђемо екстра мотивисани и пробамо да победимо.

Грмљавина са трибина још једном ће пружити додатну снагу екипи, али приступ утакмици мора бити на највећој висини, јер је ривал веома квалитетан.

– Очекујемо велику подршку навијача. Сигурно да можемо да играмо са њима, али противник мора да се схвати као Реал и нека звучнија имена, да се да све од себе и да пробамо да победимо.

Црвено-бели су у налету, Кинзи је такође све бољи, па ће састав са Малог Калемегдана покушати да продужи тријумфалну серију.

– Све се више уигравамо. Поклапају се неке коцкице са њим од када је дошао и сигурно да можемо да им парирамо и у том сегменту. Мислим да ће победити екипа која буде чвршћа и која буде играла бољу одбрану. Улазимо у сваку утакмицу као да нам је последња. Пробаћемо да победимо сваку утакмицу и надамо се најбољем – закључио је Гудурић.

Повезане вести

Leave a Comment