Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Мусулин: Сваки меч за нас је дерби

У 12. колу Винер Штетише Супер лиге одбојкашице Црвене звезде гостују екипи МД Зрењанин.

У првом делу сезоне црвено-беле су биле боље у Београду резултатом 3:1, по сетовима 25:19, 25:23, 15:25, 25:15. Звезда тренутно заузима 5. место са шест победа и пет пораза уз 19 бодова, док је екипа МД Зрењанина тренутно на 7. месту са пет победа и шест пораза уз 14 бодова.

У претходном колу наше одбојкашице су доживеле пораз од шампиона Визуре резултатом 0:3, а МД Зрењанин је као гост славио против Крагуј Волејформа истим резултатом.

Црвено-беле су десетковане бројним повредама и велико је питање у каквом саставу ће отпутовати у Зрењанин.

Не смемо негативно да размишљамо. Морамо да пробамо да извучемо наш максимум, да уложимо сав труд да бисмо покушали да се извучемо из ове ситуације у којој смо се нашли. У сваку утакмицу сада улазимо као у дерби, а улогу фаворита препуштамо противнику – изјавила је тренер Црвене звезде Мирјана Мусулин.

Дуел у Зрењанину ће бити први меч Мирјане Мусулин на месту шефа стручног штаба.

Бити први тренер Црвене звезде је заиста леп осећај. Сада је велика одговорност на мени. Поникла сам у Звезди као играч, а и као тренер сам направила прве кораке у том клубу. Имам велику одговорност и према томе и према управи клуба и према овим младим играчицама, да дам све од себе да се прикажемо у што бољем светлу. Надам се да ћемо успети у томе – рекла је Мусулин.

Утакмица између МД Зрењанина и Црвене звезде се игра у суботу 23. јануара од 20 часова у Кристалној дворани у Зрењанину. Меч ће судити Анђелко Поповић и Зоран Радовановић.

Повезане вести

Leave a Comment