Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лазић: Остали смо мирни и анулирали њихов скок нашом одбраном када се ломио резултат

Капитен Црвене звезде, Бранко Лазић, још једном је пружио врло квалитетну партију, како у одбрани, тако и у нападу, па је био међу најзапаженијима на терену у рушењу захуктале Уникахе.

– Јако важна победа за нас у овој серији битних утакмица. Одиграли смо тимски. Нисмо пали као што се дешавало у неким утакмицама. Остали смо мирни и концентрисани и на крају смо успели да славимо без обзира што нисмо исконтролисали њихов скок, али смо то анулирали нашом одбраном у периоду када се ломио резултат.

Лазић је постигао девет поена (тројке 2/2) уз три скока у нападу, две украдене лопте и једну асистенцију. Борио се као лав, а на питање колико су му битни ови поени, скромно је прокоментарисао:

– Јесу битни, али не бих сада причао о томе. Најбитније је да смо ми одиграли тимски, да дижемо форму и да су сви дали свој допринос.

Разлика од 14 поена против Уникахе може да буде врло битна за пролаз међу осам најбољих у међусобном скору уколико екипе на крају буду бодовно изједначене.

– Битна је наравно, али о томе ћемо размишљати кад дође време. Окрећемо се дербију против Партизана, то је следећа утакмица коју играмо – рекао је Лазић, који је већ навикао да се утакмице смењују као на филмској траци.

Повезане вести

Leave a Comment