Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јовељић: Дошао сам да учим, осетим атмосферу и напредујем

Меч против Копра био је дебитантски за велику наду Црвене звезде, 16-годишњег Дејана Јовељића, који је имао то задовољство да по победи памти дан када је заиграо за први тим нашег најтрофејнијег клуба.

– Искрено, пре утакмице сам имао позитивну трему. Ово је мој први меч у сениорском дресу. Трудио сам се да све оно што сам радио претходних дана на тренингу пренесем на терен и веома сам задовољан. Такође, трудио сам се да обавим и дефанзивне задатке и успео сам да уђем у пар шанси.

Звездин ђак је свестан да само скромношћу и великим залагањем може себи да крчи пут ка врху, па и његова размишљања иду у том смеру.

– Било је доста голова, драго ми је што смо победили, победа је најважнија, без обзира што смо примили три гола. Дошао сам овде да учим, осетим атмосферу и напредујем. Доста ми значи подршка старијих играча.

Јовељић је још један у низу играча црвено-белих који је презадовољан тренинзима и условима у Словенији.

– Ради се феноменално на сваком тренингу као да је последњи. Услови су стварно феноменални – истакао је Звездин дечко у успону.

Повезане вести

1 comment

pera јан 25, 2016 at 14:52

Od ovih klinaca na proleće šansa za Rileta i Živkovića oni će biti nove perjanice. Stručni štab mora da dovede bar trojicu najperspektivnijih klinaca i da ih kali kroz srpsku ligu.

Reply

Leave a Comment