Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Павићевић: На Кипру ћемо бити озбиљнији и спремнији

Јесењи првак Србије забележио је и другу победу на зимским припремама. Савладан је Копер са 4:3, а искусни дефанзивац Саво Павићевић и поред постигнутог гола и победе није до краја могао да буде задовољан због три лопте у мрежи црвено-белих.

– Задовољни смо. Најбитније је да смо победили. Мени лично, као одбрамбеном играчу, није драго што смо примили та три гола. Некако смо наивно примили голове, али добро. Сада је у овом припремном периоду најбитније да сви останемо здрави и сигурно ће већ на Кипру све то изгледати боље – истакао је Саво, а затим похвалио и противнички састав, који је јесењи део у словеначком шампионату завршио на седмој позицији.

– Морам да кажем да је и Копeр доста озбиљна екипа, тако да је ово за нас била једна добра и права провера.

Павићевић је у 64. минуту главом затресао мрежу након корнера са десне стране који је извео Саша Стојановић и довео Звезду у вођство од 3:2.

– “Цаки“ је центрирао, дао сам гол, наравно то све иде у други план, што се каже, увек је екипа избацила појединца, тако да је најбитније да смо одрадили колико смо могли у овом моменту и за овај део припрема то изгледа сасвим добро, али на Кипру ће сигурно бити озбиљније и сигурно ћемо тамо бити спремнији – закључио је стамени дефанзивац црвено-белих и једини стандардни члан прве поставе Звездине шампионске екипе из 2014. године који је већ трећу сезону незаменљив у последњој линији нашег најтрофејнијег клуба.

Повезане вести

Leave a Comment