Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда „вратила“ Матоса Пазару

Помогао је Новом Пазару да дође највећег успеха у историји клуба у петог места у првенству Србије, затим прешао у Црвену звезду, али се убрзо повредио и дуго није тренирао ни играо.

Бруно Матос је добио шансу у финишу полусезоне, уместо Плавшића, забележио један погодак и три асистенције на пет утакмица, а посебно је био запажен против Бачке у Купу Србије. Ипак, у последњих неколико утакмица га поново није било на терену, иако је тренер Божовић дао подршку Бразилцу и рекао да има квалитет, али да му треба времена за повратак након повреде.

На крају, Матос ће се, како је саопштио клуб из Рашке, преселити у Нови Пазар, где ће поново заиграти. Тамо ће провести наредних шест месеци, као позајмљен играч Црвене звезде.

Са црвено-белима има уговор на три године.

Повезане вести

4 comments

djole zvezdaš np јан 25, 2016 at 23:41

Matos je odigrao ekstra u Pazaru. Kao igrač vredi sigurno ali neznam zašto je višak u zvezdi. Pazaru će on obezbediti opstanak, živi bili pa videli. Mogao je kao rezerva da menja Plavšića ali ok. Ovo nije Božovićeva već Terzina odluka ali nema veze. Uzgred Novi Pazar je posle Borca iz Čačka koji ove godine praši sve redom najveći klub u našem regionu. Raška je mesto pored Pazara koje jedva ima 20000 gradjana a Pazar je grad koji ima 130000 hiljada, tako da nemojte da mešate. Doduše kroz Novi Pazar protiče reka Raška tako da mogu oprostiti autoru. Napred Zvezdo leeeeee.

Reply
asko zvezdaš јан 25, 2016 at 15:58

Izvini nisam čuo nikad da je klub fk novi pazar iz raške imaj malo razuma prema tom klubu i kaži pravilno odakle dolazi taj klub, to mu dođe sad isto kao ja da kažem za klub fk bane iz novog pazara što je velika glupost.

Reply
BrziDelija јан 25, 2016 at 14:57

Njega su povrede sprecile da napravi bolju sliku o njegovom kvalitetu, mislim da bi trebalo pruziti sansu momku da opravda ulozen novac u njega.

Reply
nebojsa јан 25, 2016 at 14:27

Ne vracaj se , nemas ti kvalitet za Zvezdu .

Reply

Leave a Comment