Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Завршен састанак ЕЛ у Барселони, следе нови

Састанак клубова Евролиге и Еврокупа, под окриљем и у организацији челника тог такмичења, завршен је у уторак увече у Барселони. Представник КК Црвена звезда Телеком и у среду за столом са представницима ЕЛ.

Вишечасовни радни састанак клубова Евролиге, али и Еврокупа, одржан је у уторак увече у Барселони под окриљем најелитнијег европског такмичења и Председника Евролиге, Жордија Бартомеуа.

Један од учесника на врло важном сусрету свих клубова Евролиге, али и бројних клубова из Еврокупа, био је представник КК Црвена звезда Телеком Давор Ристовић.

Као што је и најављено, усаглашавани су ставови клубова, али и позиција Евролиге, по питању формата два најјача клупска такмичења Евролиге и Еврокупа у такмичарској 2016-2017. години.

Осим врло садржајних и отворених разговора између свих клубова Евролиге и Еврокупа и челника Лиге, постигнут је и договор да се разговори по кључним питањима око будућности ових такмичења, врло брзо наставе са конкретним предлозима, али и закључцима.

Представник КК Црвена звезда Телеком обавиће на захтев домаћина, у среду још једну серију састанака са челницима Евролиге, на којима ће прецизирати ставове клуба по свим кључним питањима, али и затражити одговор на поједина питања која изазивају недоумицу, везано за статус клубова из Србије и региона.

Повезане вести

Leave a Comment