Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Благојевић: Велико изненађење и успех за српску одбојку

Коректор Црвене звезде, Александар Благојевић, који ове сезоне игра у изванредној форми и тренутно је по просеку први поентер и најбоље оцењени одбојкаш домаћег шампионата, једним делом је био задовољан због победе над Французима, али је и жалио због губитка “златног“ сета.

– Мислим да смо, пре свега, направили један јако велики успех. Победити једну екипу која је убедљиво прва у француском шампионату стварно је велико изненађење и велики успех, не само за нас, него и за српску одбојку. Остаје велика жал што нисмо успели у том последњем, најбитнијем сету да први дођемо до 15. Међутим, мислим да је ту пресудио недостатак наше снаге, јер је екипа из Француске једноставно то надоместила својим искуством – истакао је Благојевић.

Црвено-бели се окрећу такмичењима у националном шампионату и купу и покушаће да и пету сезону узастопно постану прваци државе, а за сада им то добро иде, јер су први на табели са три бода више од другопласиране Војводине након 11. кола.

Одбојкаши Црвене звезде су резултатски најуспешнија мушка секција нашег спортског друштва у колективним спортовима са лоптом у овој деценији и свакако заслужују много већу пажњу и подршку. Тим се сваке сезоне мења, не игра Лигу шампиона због недостатка средстава и неконкурентности, али на крају по традицији обогати трофејну салу шампионским пехаром.

Повезане вести

Leave a Comment