Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездина почетна страна међу најпосећенијим!

Пре нешто више од месец дана, Црвена звезда је добила своју почетну страну у интернет претраживачима.

У питању је „ФК Црвена звезда Home“, почетна страница и навијачки центар фудбалског клуба Црвена звезда. Добре вести су да су Звездини навијачи у великом броју почели да користе ову страницу, и „ФК Црвена звезда Home“ се по броју прегледа тренутно налази на другом месту, одмах испод странице Борусије из Дортмунда! У само једном месецу, Звездина страница приказана је 600.000 пута! Овај податак Црвену зевзду ставља у добру „преговарачку позицију“ и када су разговори са потенцијалним спонзорима клуба у питању, стога се захваљујемо навијачима и апелујемо да наставе или почну да користе овај практичан а користан сервис за праћење вести из клуба.

Подсећамо, сви навијачи нашег клуба могу да претражују садржаје и вести везане за свој клуб, користе брзе линкове, бирају позадине, прате резултате и дешавања у и око клуба, а све то у црвено-белим бојама и на једном месту! На звездиној „hub“ страници појављују се вести како са званичног клупског сајта, тако и других звездашких, односно, медијских портала. Такође, приказују се и објаве са клупских фејсбук, твитер, инстаграм и јутјуб страница, као и објаве Звездиних фудбалера на друштвеним мрежама.

Довољно је да једним кликом поставите „ФК Црвена звезда Home“ за вашу почетну и нову страницу. Ово важи за кориснике Гугл Хрома и Мозиле, док ће корисницима Интернет Експлорера и Сафарија бити послата додатна упутства након што кликну на предвиђено дугме.
Све о Црвеној звезди – на дохват руке!

Повезане вести

2 comments

dejo јан 28, 2016 at 21:34

Odlicno samo tako nastavite i sa jos boljim marketingom nase Crvene Zvezde 🙂

Reply
dux јан 28, 2016 at 20:04

Vrh je. 😀 😀

Reply

Leave a Comment