Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Дангубић: Уз помоћ навијача можемо до победе

Црвено-беле сутра очекује евролигашки дуел против Локомотиве Кубањ, једног од најквалитетнијих састава у групи, а Немања Дангубић је оптимиста и нада се успеху уз велику помоћ са трибина.

– Очекује нас тежак меч, квалитетан противник и сигурно да уз помоћ наших навијача и наше добре игре можемо да дођемо до победе.

Локомотива у својим редовима има сјајног кошгетера Малколма Дилејнија, тренутно трећег стрелца Евролиге са просеком од 17,4 поена по утакмици.

– Један од кључних играча овог тима. сигурно да нас очекује веома тежак задатак да зауставимо тако квалитетног играча, коме је потребно јако мало простора да нађе своје шутеве и уђе у свој ритам. Показао је ове сезоне да буквално у два минута може да преокрене цео меч и да својој екипи донесе предност. Осим њега имају и друге квалитетне играче на осталим позицијама и сигурно да концентрација код нас мора да постоји током свих 40 минута, како у одбрани, тако и у нападу.

Шампион Србије ће морати да сведе грешке на минимум како би могао да се нада тријумфу пред домаћом публиком.

– Много ће значити подршка наших навијача. Ми морамо уз помоћ њих да одиграмо квалитетан меч да би добили ову квалитетну екипу. Нема пуно места грешкама, тако да нас очекује тежак задатак – истакао је Дангубић.

Повезане вести

Leave a Comment