Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Одбојкаши дочекују Инђију

Црвено-бели су били на корак од пролаза у четвртфинале Купа изазивача, пошто су у реванш утакмици осмине финала победили фаворизовани Араго Сет са 3:0, али нису успели да крунишу одличну партију у „златном сету“, који је ипак припао Французима. Сви који су уторак били у хали могли су да присуствују празнику одбојке, и виде велику борбу и пожртвовање наше екипе, и права је штета што више људи није било на утакмици. Завршила је наша екипа такмичење у Европи, а црвено-белима ће сигурно значити стечено искуство у борби за трофеје у домаћим такмичењима, којој се сада у потпуности посвећују.

Након меча против Араго Сета, Црвена звезда ће дочекати Инђију, рекло би се практично „прежаљену“ екипу, с обзиром да је тај тим последњи у Лиги, и након једанаест кола, и даље је без победе уз свега пет освојених сетова. Наравно то не значи да бих требало потценити, а тога је свестан и Душан Стојсављевић, који је за званични сајт Одбојкашког клуба Црвена звезда, изнео своја очекивања пред овај меч:

„Као и у сваком мечу и против Инђије желимо тријумф. Инђија има своје квалитете и не смемо да је потценимо. Ушли смо у добар ритам игара. Дигли смо форму. У протеклих недељу дана смо одиграли три тешке утакмице у којима смо се емотивно и физички доста истрошили, али имамо доста велики избор играча и тренер може да рачуна на свих 12 који буду били у саставу. Ко год буде био на паркету свакако да ће дати све од себе да остваримо нову победу“, изјавио је Стојсављевић, осврнувши се на ударац који је добио током меча против Араго Сета:

„Све је у реду. Вук Милутиновић ме је лактом „поткачио“ испод ока, али сада је све у реду. Ја сам њега против Војводине, а он мене против Араго Сета, тако да смо сада квит. Шалим се наравно. Повреда је санирана и нема никаквих проблема“.

Црвена звезда се у прошлом колу победом над Војводином осамила на првој позицији, и сада је потребно наставити серију победа како би се очувала прва позиција пред плеј-оф. Наравно, најважније је бити најбољи када се буде одлучивало о трофејима, и верујемо да ће наши одбојкаши наставити да подижу форму, и припремити се на најбољи начин за завршни део сезоне.

Идемо до нове победе!

XII коло Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Инђија,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, петак, 29. 01. 2016. године, 17:30h

Повезане вести

Leave a Comment