Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Ристовић не зна ништа о Марфију

Трој Марфи
Трој Марфи

Иако су и данас поједини медији писали о интересовању КК Црвена звезда за Троја Марфија, генерални менаџер клуба Давор Ристовић тврди да приче немају основа.

„Ово први пут од Вас чујем, заиста. Одговорно тврдим да Црвена звезда никада није преговарала, нити са представницима овог играча, али ни са играчем око његовог доласка у Београд, а посебно не, да дођемо и до цене за коју кажете да се спомиње у појединим медијима. Понављам, за ову вест по први пут чујем сада, и заиста никада нисмо причали о доласку тог играча у Београд“, рекао је Ристовић за Б92.

Како пишу, са друге стране, „Новости“, проблем око довођења Марфија јесте његова плата, обзиром да искусни крилни центар тражи пола милиона долара за годину дана.

Повезане вести

10 comments

PERA BOR сеп 22, 2011 at 12:49

Nije niko znao nista i za Pesica pa gle sad on odbija Nemce zbog nas.

Reply
biksi сеп 22, 2011 at 11:53

Znate kako je doslo do ovoga?! Neko je pustio pricu da pregovoaramo sa belcem strancem viskim 211 za cetvroku! I sad je neko naso njega i pustio buvu da se bas sa njim pregovara… I ta prica se prosirila pa je svako posmislio da se tacna, pa su je preneli i sportal i ostali veliki sportski portali, a do njih su videli i strani mediji.. I
I evo vec se zna i koliko je para bilo ponudjeno pa odbijeno! :))
Sve su to rekla/kazala iz kluba niko nece da kaze nista dok ne bude zvanicno!

Reply
Miki сеп 22, 2011 at 11:45

Ne znam ko plasira dezinformacije o ovom momku, isto kao i za Rakoca i Milicica. Manite se mastarija. Morison razbija. :)))

Reply
Miki сеп 22, 2011 at 11:42

Ne znam ko uopste plasira te DEZinformacije. Lik je 10 godina igrao u NBA sa godisnjom platom od 1,2 miliona dolara i sada da ce ocekuje dolazak u tim koji se tek formira?? Mislim, manite se gluposti. Isto se govorilo za Rakoca i Milicica, pa na kraju nista nije bilo. A tek za ovog… Previse mastarija od strane pojedinih insajdera. Bez obzira, imacemo jak tim. Morison razbija. :)))))

Reply
bambbi сеп 22, 2011 at 11:27

Ljudi ja bih sve dao da Murphy dodje!!!! Ali mislim da nije realno da dodje… nazalost

Reply
Alex сеп 22, 2011 at 11:14

Tako je bilo i za Pesica:), demanti, a posle dva dana potpis. Po meni idealan igrac za nas, i mislim da bismo sa njim i Igorom ako potpise bili ravnopravni konkurenti za sve trofeje…

Reply
veteran сеп 22, 2011 at 11:14

Delije, dosta sa paljevinama ko ce igrati za nas tim ove sezone? U Bugarsku
je otislo 15 igraca, dvojica su ostala u BEG povredjena a tu je verovatno i Rakocevic. Ova ekipa je sposobna da igra neizvesne utakmice na svakom gostujucem terenu i da Pionir bude neosvojiva tvrdjava.
ZVEZDA JE ZIVOT …

Reply
Alex сеп 22, 2011 at 11:25

Reci mi molim te da si ti pravi Veteran sa drugih foruma, jer do sada ni jedan jedini put nisi prevario?

Reply
losmi сеп 22, 2011 at 10:24

hm,njegov agent tvrdi da pregovaramo.ne kazem da sigurno dolazi,moguce je da nasi pokusavaju da snize cenu,nudimo 250000 on trazi 500000 mozda se ndjemo na polovini,ko zna videcemo

Reply

Leave a Comment