Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-бели рутински против Инђије

Црвена звезда наставља са победама у шампионату Србије, једанаеста узастопна победа у шампионату остварена је против последњепласиране екипе на табели: Црвена звезда – Инђија 3:0 (25:21, 25:18, 25:19).

Црвено-бели су били у константном вођству током сва три сета, а гости су били конкурентни свега на старту сетова. Инђија је и даље без победе, и сва је прилика да ће на крају сезоне напустити друштво најбољих, па је тренер Кобиљски искористио овај меч да пружи шансу момцима који су мање играли у последње време. Шансу је потпуно искористио Александар Гмитровић, који је бриљирао са 25 поена. Код гостију, најефикаснији је био Пешут са 12.

Звезда је на овај начин наставила победнички низ, а у једанаест мечва у којима је трјумфовала, изгубила је само један сет.

Црвена звезда – Инђија 3:0 (25:21, 25:18, 25:19)
Дворана: УСЦ „Вождовац” на Бањици. Гледалаца: 100. Судије: Бранислав Јованчић и Милан Милошевић. Трајање меча: 69 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 3, Јевтић (либеро), Ђурђевић, Шкрбић 6, Гмитровић 25, Штавлић, Милутиновић 3, Јаковљевић, Стојсављевић 15, Благојевић, Вељовић, Буцуљевић. Тренер: Драган Кобиљски.
ИНЂИЈА: Лалић 10, Сретеновић 1, Пешут 12, У. Грковић (либеро), А. Грковић 3, Чоловић, Мицић 9, Стевић, Ковачевић 9. Тренер: Владимир Шаренац.

Повезане вести

Leave a Comment