Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Милер: Све радим за победе, навијачи су ми омиљени

Квинси Милер је још једном показао колико му прија да игра у врелој атмосфери београдског храма кошарке, када песма Делија носи екипу до победа против реномираних и изузетно скупоцених тимова.

Квинси је за 35 минута у игри нанизао 24 поена, пет скокова, три украдене лопте и асистенцију уз одличан шут са свих позиција (4/8 за два, 4/5 за три поена и 4/5 са линије слободних бацања. Био је први стрелац меча, а други у целом 5. колу ТОП 16 фазе Евролиге по броју поена и украдених лопти.

– Велика утакмица, добро смо се спремили. Волим навијаче, они су ми омиљени. Не може се сваки пут одиграти добра утакмица, али сезона је дуга и има времена за повратак на прави пут. Не могу предвидети шта ће се догодити, не кажем да ћемо стићи до ТОП 8, али ћемо на сваком мечу ићи на победу. Не волим да губим и увек радим све за победе.

IMG_6535

Милер је открио и да све боље разуме српски језик.

– Учим српски од саиграча и све сам бољи, а једног дана када будем одлазио одавде у потпуности ћу причати српски – истакао је сада већ можемо рећи један од најбољих странаца који су икада носили црвено-бели дрес.

Повезане вести

Leave a Comment