Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеТрансфериФудбал

Представљени Ле Талек и Бабунски!

У суботу, 30. јануара, у медија центру стадиона „Рајко Митић“ представљени фудбалери који су претходних дана потписали уговоре са Црвеном звездом.

Играче је представио спортски директор Црвене звезде, Блажа Раосављевић.

– Бабунски је рођен 1994. године, као млад је отишао у Барселону и тамо је провео осам година. Дошао је у Звезду из Барселоне „Б“, на своју велику жељу. Игра на позицији везног играча, одмах иза шпицева. О Ле Талеку се већ толико писало да није неопходно детаљно представљање. Он је рођен 1990. године, дошао је из Мордовије, и био је наша велика жеља. Желим да се захвалим и ФК Мордовија, као и менаџеру који је уложио велики труд како би се трансфер реализовао. Што се тиче долазака, очекујемо да стигне штопер. Биће и одлазака, и то не само једног играча. Више око будућности Јовановића знаће се у најскорије време – истакао је Раосављевић.

Дамијан ле Талек и Давид Бабунски су у свом првом званичном обраћању јавности истакли да су веома срећни што су постали део црвено-беле породице.

– Срећан сам што сам у Звезди. Ово је велики клуб, и то сам осетио већ по доласку у Београд. Мичел ми је рекао само добре ствари о клубу, да је то велики клуб, да има одличан тим који ће покушати да игра у Европи следеће сезоне. Могу да играм на било којој позицији, али тренутно играм „шестицу“, дефанзивног везног. Ако тренер од мене буде тражио да играм неку другу позицију, моћи ћу да одговорим захтевима. Играо сам против екипа које је тренирао Божовић, тако да ми је познат, а и Мичел ми је о њему говорио само најбоље – рекао је Ле Талек, који ће у Црвеној звезди носити дрес са бројем „четири“.

– Драго ми је да је тако велики клуб као Црвена звезда показао интерес за мене и дао ми шансу за напредак. То је најуспешнији клуб на Балкану. До сада нисам знао много о фудбалу у Србији, али знам да овде наступају млади играчи који су постали прваци Европе и прваци света. Такође, чуо сам много тога и о навијачима Црвене звезде који су најбољи у Европи. Гледао сам видео клипове на интенету на којима се види како прекрасну атмосферу праве. Надам се да ће ме  брзо научити шта значи бити овде. Трудићу се да оправдам поверење стручног штаба, и даћу све од себе да донесем Звездашима пуно радости и да заједно славимо титулу и улазак у Лигу шампиона – биле су прве импресије Давида Бабунског, који је, као и Ле Талек, потписао уговор на две и по године.

Повезане вести

2 comments

dejo јан 31, 2016 at 15:25

Dobro nam dosli momci u nasu Crvenu Zvezdu pa da sa vama nasa Crvena Zvezda igra LS ove godine ako bog da i jos jednom bravo za Terzica i Grofa sto su bas vas odabrali za pojacanja samo jos da dodje jedan stoper i jedan desni bek pa da se igra ako bog da LS na Zvezdinom stadionu da bude rasirena poznata musema LS ,idemo upravo nase Crvene Zvezde hocemo LS jer to vraca nasu Crvenu Zvezdu na pravi put

Reply
neso јан 30, 2016 at 15:54

dobro dosliju u zvezdu a terzicu i grofu svaka cas na izbor igrace jos samo da dovede te brazilac vec je zvezdin a bijo bi top transfer da vrati te nasek decka sa marakane stojkovica is cukarickok jerbo taj igrac za sluzuje zvezdin dres i da igra u evropu sa svojom zvezdom

Reply

Leave a Comment