Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Очекујем добру реакцију после Кубана

Кошаркаши Црвене звезде Телеком после великог тријумфа против руске Локомотиве у петом колу Топ 16 фазе Евролиге, настављају епизоду у регионалном такмичењу против екипе МЗТ-а.

Меч 22. кола АБА лиге Ј.т.д у хали „Пионир“ игра се у понедељак од 18 часова, а на конференцији за медије пред дуел говорио је тренер актуелног шампиона Дејан Радоњић који сматра да ће утакмица бити тешка и да очекује од свог тима да добро реагује након победе у најелитнијем европском такмичењу.

Дејан Радоњић, тренер Црвене звезде Телеком:

„После велике победе коју смо направили у дуелу против Локомотиве, долази нам у госте МЗТ, екипа која својим квалитетом и искуством заслужује бољу позицију него где се налази тренутно на табели. Сигурно да после овог дуела који смо имали не желимо да се понове ситуације које су биле након таквих момената у овој сезони и надам се и очекујем да добра реакиција буде и да ћемо да савладамо екипу МЗТ-а.“

Црвено-бели се тренутно налазе на трећем месту са победом мање од загребачке Цедевите, док се македонски тим налази на деоби десетог места АБА лиге Ј.т.д.

Повезане вести

3 comments

Nemanja Loznica феб 1, 2016 at 12:31

I mene zanimaju karte, ima li informacija?

Reply
Šurdas феб 1, 2016 at 10:23

Radonjić daje jedne te iste izjave!

Reply
cvetko феб 1, 2016 at 09:47

Da li u pioniru mogu kupiti karte pred utakmicu sa mzt-om?

Reply

Leave a Comment