Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Кристина Пантелић прешла у француски Алби

Доскорашња узданица ЖФК Црвена звезда и репрезентативка Србије Кристина Пантелић каријеру ће наставити у Француској.

Талентована 18-годишња фудбалерка договорила је сарадњу са Албијем, који ове сезоне у елитном рангу француског фудбала заузима седмо место после 14. кола. Алби је међу екипама са мањим бројем постигнутих голова, само 16 у 14 мечева, па ће им реализаторске способности српске репрезентативке много значити у наставку сезоне.

Кристина је за први тим Црвене звезде одиграла четири сезоне и на 58 такмичарских утакмица постигла 21 гол, а ове сезоне је са шест погодака у 11 сусрета била трећа по ефикасности у екипи Дарка Стојановића. Није имала среће да освоји трофеј у црвено-белом дресу, јер јој је између осталог, прошле сезоне у финалу националног купа против Спартака учињена велика неправда, када је апсолутно неоправдано добила црвени картон, што је оставило велики ожиљак на њеној младој души, јер раније никада није зарадила ни жути картон.

zzz10394025_830510283707601_3444214951549666374_n

Поред Кристине, Звездине редове су у зимском прелазном року напустиле Анђела Фрајтовић и Дуња Мостарац које су прешле у суботички Спартак. Кристина неће бити једина инострана играчица у Албију, јер су чланови овог клуба Патрисија Мартинез из Шпаније, Португалка Патрисија Соуза, Ман Тинг Лин и Шу О Ценг из Кинеског Тајпеха.

Кристини Пантелић желимо пуно среће и успеха у наставку каријере.

Повезане вести

Leave a Comment