Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Камп КК Црвена звезда – сервисне информације

Летњи камп КК Црвена звезда Телеком на Златибору и у Врњачкој Бањи у 4 смене, цена 240 евра у динарској противвредности, могућност плаћања у шест рата, до поласка на камп…

КК Црвена звезда Телеком и ове године, током лета организоваће летњи кошаркашки камп на две локације, у Врњачкој Бањи и на Златибору, за дечаке и девојчице.

Интересовање за „Звездину школу кошарке“ која је преточена у врло успешан камп у претходним сезона, а и ове године је велико. Због тога обавештавамо све наше полазнике школе кошарке, чланове млађих селекција клуба, све оне које су претходних сезона учествовали на кампу, али и све заинтересоване, који би по први пут желели да се нађу на Златибору или у Врњачкој Бањи и раде под надзором Звездиних тренера, играча и бивших играча, да ће се Камп дефинитивно одржати у четири смене, на две локације крајем јуна и током јула.

Клуб обавештава све заинтересоване, да ће прва смена кампа КК Црвена звезда Телеком бити одржана Врњачкој Бања од 19.06. до 26.06. јуна ове године. Након тога три смене одржаће се у старој бази црвено-белих на Златибору:
од 26.06. до 03.07.2016. године, друга смена је од 03.07. до 10.07 јула, а трећа од 10.07. до 17.07. ове године.

И ове године, свим полазницима биће обезбеђени смештај, храна, комплетна опрема за тренинг, рад са тренерима КК Црвена звезда Телеком, неопходна лекарска нега, и дружење са садашњим и бившим играчима црвено-белих.

И ове године могуће је платити боравак у кампу у шест месечних рата, комплетан износ боравка у кампу током једне смене износи 240 евра (у динарској противвредности на дан плаћања) до одласка полазника на камп.

Камп КК Црвена звезда Телеком ради са великим успехом већ пет година, а прошлог лета у сменама у Врњачкој Бањи и на Златибору боравило је више од 350 малишана, и нема сумње да ће по прелиминарним пријавама, тај број бити надмашен ове године.

Контакт особа за све информације је координатор кампа Александар Баста
мејл: abasta@kkcrvenazvezda.rs
телефон: +38166-325-955

Повезане вести

Leave a Comment