Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда: Испунићемо своју обавезу према Мијаиловићу

ФК Црвена звезда се огласила поводом писања о неизмиреним дуговима према бившем капитену Николи Мијаиловићу и ставила до знања да ће измирити све обавезе до контроле УЕФА преноси Курир.

Наш најтрофејнији клуб дугује Џонију Мијаиловићу десет плата, што је сума од око 100.000 евра, а рок за плаћање је 12. фебруар. Клуб је покрио сва дуговања према физичким и правним лицима уз напомену да ће до контроле УЕФА све бити регулисано како би клуб могао да добије лиценцу за такмичење у Европи.

– Све је плаћено! Доказе у савез нисмо доставили јер је млади фудбалер Лазар Митровић тек у уторак потписао раскид уговора. Исплаћени су још и Спартак из Суботице за трансфер Срђана Плавшића и Рад за неколико фудбалера. Што се тиче Николе Мијаиловића, никада се није десило до сада да нам забрана за трансфере стигне током прелазног рока, чак и кад су нам дугови били далеко већи. Зашто је тако, не знамо. Звали смо генсека ФСС Небојшу Ивковића и предочили му да ћемо упутити жалбу на забрану, која ће сигурно бити усвојена. Нема ништа спорно између Звезде и Мијаиловића. Пресуда дисциплинског суда је јасна и ми ћемо своју обавезу испунити. Платићемо све до марта и спокојно ћемо дочекати контролу УЕФА – рекли су из клуба у разговору за Курир.

То практично значи да ће Црвена звезда без проблема моћи да региструје три пристигла појачања Давида Бабунског, Дамијена ле Талека и Едсона Силву. Ту је и краћа изјава десног бека Чукаричког, Филипа Стојковића, који је потврдио да му је сан да поново заигра за црвено-беле прижељкујући трансфер из Чукаричког у летњем прелазном року.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz10325221_726664310727801_8853602432874061634_n

Повезане вести

5 comments

dejo феб 5, 2016 at 12:15

Dobro je sto ce da ova uprava nase Crvene Zvezde isplati Mijailovica jer tako to treba da radi veliki klub kakav treba da bude nasa Crvena Zvezda al mislim da bi PRIVATIZACIJA i kupovina stranca jakog biznismena ,Noletove kompanije ili strane jake kompanije napr. Gasprom pomenuo bih nesto ne vezano za ovu temu zasto Andjelkovic nije prodat zasto on da zauzima mjesto mladjima u nasoj Crvenoj Zvezdi tu prije svega mislim da na njegovu poziciju moze da igra dijete iz Zvezdine skole upravo nase Crvene Zvezde

Reply
dexy122 феб 4, 2016 at 15:28

Imam veliko postovanje za Dzonija jer je jedan od igraca sto je vratio toliko zeljenu titulu, ali ovo nije bilo lepo od njega. Razumem da je on u konfliktu sa Terzom, ali ako se vidi da klub staje na zdrave noge sa njim, zasto mora da kvari to ovakvim potezima?

Reply
Zoran феб 4, 2016 at 11:47

oVAJ JE IZMISLIO FUDBAL ZA ONU IMITACIJU OD ANDJELKOVICA. TERZICU REKAO SI DA SU SVI KLUBOVI I IGRACI ISPLACENI STA JE SAD OVO? STA SUTRA DA CEKAMO KOLIKO JOS IMA OVAKVIH KOJIMA SE DUGUJE?KOME TREBAJU OVE LAGARIJE?RECITE VEC JEDNOM ISTINU DA BUDEMO NACISTO KAKVO JE STANJE U KLUBU?jA SAM BIO POVERENIK ZVEZDE JOS 1963 GOD DOK JE UKLUBU BILA DARA ZEC I NIKAD NIJE BILO DO DANAS OVOLIKO LAGARIJA DA SMO SE ZAMRSILI U LAZIMA NEZNA SE VISE STA JE ISTINA A STA LAZ.pUNO POZDRAVA OD NAS KOJI SMO BILI UZ ZVEZDU DOK JE BILA U KOLARCEVOJ 3 .

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга феб 4, 2016 at 09:57

Па зар је овај фудбалски незналица имао оволику плату?
Застрашујуће је колико су плаћани фудбалски маргиналци.
Нажалост, никада нико неће одговарати за довођење разних аматера за баснословне цифре, који данас уцењују Звезду.
Добро је да смо икако преживели финансијски бродолом и потонуће.

Reply
teks viler феб 4, 2016 at 07:47

Nego sta,tako to radi veliki klub.

Reply

Leave a Comment