Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Едсон одрадио први тренинг, помоћни тренер: „Показао је квалитет, али још није довољно спреман“

Након слободног дана који су фудбалери Црвене звезде искористили да се опусте и одморе, у четвртак, 04. фебруара, настављено је са жестоким радом.

Наши играчи су тренирали на стадиону „Михаилис Кипријани“, који је у потпуности „наш“, јер је локални клуб банкротирао па практично не постоји домаћин на том објекту.

Едсон да Силва је одрадио први тренинг са екипом. Играло се на два гола на пола терена, а Едсон је заузео позицију у тиму „црвених“ уз капитена Луковића. Звездин Бразилац је играо на позицији левог штопера, док је Луковић био на десној страни. Такође у тиму „црвених“ је био и Дамијан ле Талек, док је трећи новајлија, Давид Бабунски, играо за „наранџасте“ и том приликом показао да има одличну технику.

Иначе, дуел „црвених“ и „наранџастих“ је завршен без победника – 1:1. Повели су „наранџасти“ голом Срђана Плавшића, а „црвени“ су изједначили преко Марка Грујића. Овај тренинг није у потпуности одрадио Предраг Сикимић због бола у леђима, док је Марко Петковић био на терапији због ударца.

– Стил рада који Гроф форсира подразумева да сваког дана имамо одређене игре и одређене захтеве, и за сада све иде по плану. Едсон је одмах показао да има одређени квалитет, можда још увек није довољно физички спреман јер није дуго тренирао, али мислим да ће бити право појачање. Његовим, али и доласком осталих играча, појачали смо конкуренцију и сада можемо више да комбинујемо. Правимо респектабилну екипу која ће моћи да уради нешто више у Европи. Не размишљамо о противницима већ само о себи – унапредили смо игру, екипа игра све боље и верујем да ће све бити како Гроф жели – рекао је Саша Петровић, помоћни тренер Црвене звезде.

Данас ће на програму бити још један тренинг, и то од 16 часова по локалном времену.

Повезане вести

1 comment

dejo феб 5, 2016 at 13:13

Od tebe Edsonu ocekujemo da puno doprineses u odbrani Zvezdinog gola kako domacem sampionatu Srbije tako u Evropi

Reply

Leave a Comment