Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „За Милијаша има места, треба неке ствари да се поклопе; Вукашину дато зелено светло“

Генерални директор Звездан Терзић је истакао у разговору за Тањуг да Звезда преговара са Ненадом Милијашом.

„Ненад Милијаш је играч и човек који је оставио дубок траг у Црвеној звезди и за кога ће у нашем клубу увек имати места. Обавили смо разговор са њим, изнели наше планове и идеје, али треба да се поклопе неке ствари, са насе и његове стране, како би дошло до сарадње. Видећемо у наредним данима“, истакао је Терзић.

Штос е тиче Вукашина Јовановића, Звезда је аминовала трансфер у Зенит.

„Црвена звезда се око својих услова договорила веома брзо са Зенитом. Пре свега из поштовања према нашем заједничком спонзору Гаспрому и великој жељи Зенита да Јовановића доведе у свој клуб. Нисмо желели да постављамо додатне услове, као што би то био случај да смо преговарали са било којим другим клубом. Играч и његов менаџер још увек преговарају са Зенитом око услова. Надамо се да ће се све завршити на задовољство све три стране.“

Повезане вести

21 comments

dejo феб 5, 2016 at 14:15

Jedino resenje za sve glavobolje nase Crvene Zvezde je HITNA PRIVATIZACIJA ,bolje reci kupovina nase Crvene Zvezde a da ne budu vodje tzv Crvene Zvezde ,nego ta kompanija bilo da je Noletova firma ,strana jaka firma ili jedan stranac biznismen koji bi mogao da kupi znaci tako jedino moze da napreduje uz toga il tu kompaniju koja kupi nasu Crvenu Zvezdu da budu to sto sam rekao bivsi igraci nase Crvene Zvezde a ima ih i sada samo to mora da se pojaca znaci u toj novoj upravi nase Crvene Zvezde mora tako da se napravi

Reply
dejo феб 5, 2016 at 13:34

Ne treba nam Milijas iako je znao da date neke pobjednicke golove al ako bi narusavao atmosveru u nasoj Crvenoj Zvezdi onda nam takav igrac ne treba ,jedino ako nece da narusava atmosveru u citavom timu nase Crvene Zvezde i da se ne mijesa u posao Grofa trenera nase Crvene Zvezde a sto se Jovanovica tice treba mu dat zeleno svetlo da napravi transver u Zenit i na njegovoj poziciji trzit dete iz Zvezdine skole uz mozda da ostane Rendulic zajedno sa tim Zvezdinim djetetom na mjestu stopera a da ako se ne daj boze a ne vjerujem da moze to da se dogodi Lukovicu i Edsonu sto se tice Pavicevica mislim da bi mogla uprava nase Crvene Zvezde njega prodat isto gdje je Jovanovic u Zenit

Reply
MILAN KG феб 5, 2016 at 01:49

Svaka nejmu cast ali ja nisam za njegov povratak ne volim igrace koji se sto puta vracaju neka ga u kineskoj drugoj ligi nek zaradi jos neki dinar u smiraj karijere.

Reply
Milovannn феб 4, 2016 at 20:47

Nasa legenda a vi tako ? Dobro dosao majstore!! Sa tobom se mnoge stvari menjaju opet kazem samim prisustvom,a ne jos i kvalitetom! Batalite brzinu,sa mentalnim ocenama se nadoknadjue i brzina dobrim postavljanjem na terenu (slucaj Pirlo u Juventusu).Jedan Arsenal drzao ili drzi jos mrz da proveravam Rosickog 2 godine pa daj Boze 2 utakmice odigrao,ali zato je na treningu bio od velike koristi jer je druge ucio kako se igra i ocuvavao je tehniku igre tika taka popularno njegovim mirnim pasom,dobrom kretnjom davao je primer drugima,nesto kao trener igrac,iskustvo itd itd.Milijas po mojoj proceni moze da pruzi 35 do 55 minuta na terenu! Od velikog je znacaja ako dodje legenda!!

Reply
branko феб 4, 2016 at 20:42

милијаш се ипак не враћа.ко би могао бити наше четврто појачање јер нереално је да ако не оду гаврић ,стојановић цветковић да у јуну доводе наврат нанос седам осам играча

Reply
branko феб 4, 2016 at 20:14

милијаш нема брзину,ако се изгуби лопта на средини аутоматски примамо гол
а изадња линија нам није покретљива .можемо ли довести милана родића ако оде јовановић?

Reply
salesalesale феб 4, 2016 at 17:45

7 Zvezdina Zvezda potpisujem!!uvek dobar jedan Milijas u ekipi LEGENDA Opet ga pljujete a posle ste prvi koji pokraj ekrana vicete toooooo majstoreee

Reply
серете пуно феб 4, 2016 at 15:56

Тако коментаришете за њега, а пљујете кад неки играч не заврши каријеру у Звезди, ал кад дође, штаће нам дјед… шта оћете уств?!

Reply
dexy122 феб 4, 2016 at 15:33

Mikiju je Zvezda druga kuca i uvek je dobrodosao. Medjutim neka ne ocekuje neku veliku platu i neka ocekuje da ce sedeti na klupi ako ne dodje do povreda igraca. Bice dobar dzoker sa klupe jer u ovom trenutku tesko da moze da konkurise Grujicu, Le Taleku, Plavsicu, Donaldu. Doduse moze da bude odlican ako ne moze da se da gol rivalu da svojom levicom gadja igrace i golove. Kao sto je do sad bio Stojanovic, samo bolji.

Reply
Estrella Roja феб 4, 2016 at 15:45

Da bude kao Saša Ilić kod grobara kada ulazi u 89 minutu. U tom slučaju je bolje staviti nekog omladinca koji se ističe na treningu, ne mora da bude ni previše talentovan od činjenice da dovodite igrača na zalasku karijere da bi doprinosio svojom zen filozofijom, upravo kao pomenuti grobarski penzioner. Uz dužno poštovanje na svemu što je dao Zvezdi, ipak on nije neko ko može da doprinese našoj igri za evropske utakmice.

Reply
kastiljo феб 4, 2016 at 17:05

Smesno je reci da Milijas ne moze da doprinese Zvezdi,pogotovo u poslednjih npr 20ak minuta ako se juri rezultat a u takvim situacijama ima dosta prekida,pogotovo kornera i nekih bocnih faulova…Budimo realni,Mikijeva levica je bolja od Ibanjezove,pritom dosta bolje izvodi kornere,mislim da ove sezone Luco nijednom nije namestio gol iz kornera..Setimo se samo pocetka prosle sezone Milijas 3 utakmice,3 gola,4-5 asistencija..A i taj Sasa Ilic koga spominjes sa svojih 39 godina opet pravi razliku kad god udje u igru.

Reply
Estrella Roja феб 4, 2016 at 18:17

Neću ulaziti u polemiku oko upoređivanja Luche i Milijaša, uopšte ne delim tvoj stav. Uzmimo i tvoju tezu da je Milijaš, 33 godišnjak koji treba da se penzioniše u Zvezdi, zaista koristan za poslednjih dvadesetak minuta, ali zašto uopšte narušavati postojeću hemiju sa trenutnim sastavom. Odmah bi krenulo to veštački i naprasno dodeljivanja uloge legende, kod mlađih igrača bi nastao nepotrebni autoritativni balast koji bi ih sputavao da se iskažu u punoj meri uslovljeno time da ih neko makar indirektno pedagoški vaspitava. Trener je sasvim dovoljan za tako nešto. Uostalom imamo Lukovića kome dodeljuju traku bez da je u ovom momentu neko ko pravi razliku na terenu i time gradi sopstveni status, već je „autoritet“ na osnovu minulog rada. S druge strane, čini mi se da bi krenule podele na strance i domaće snage, setimo se Koromana i Lazetića kako su se odnosili sa igračima koji danas imaju milionsku vrednost u svetu fudbala, a po nekim glasinama i Milijaš se odnosio slično sa pečalbarima u našem klubu.
Btw, prvu legendu u klubu koju pamtim, uslovljeno godinama, je bio Miloš Šestić….pamtio sam i zlatnu generaciju naših fudbalera. Praveći analogiju sa igračima koji su igrali osamdesetih i u nekim momentima devedesetih Milijaš spada u solidne fudbalere, nikako legende.

Reply
gligabgd феб 4, 2016 at 15:30

ccccccc!! A šta bi sa onim da nema više odlazaka posle Grujića???

Reply
Do groba zvezdin vojnik феб 4, 2016 at 15:29

Do kraja zvezdin verni covek je upravu 100%!!!

Reply
Estrella Roja феб 4, 2016 at 15:08

Ovo što radi Terzić, donosi odluke na šteti kluba a za račun imaginarne „više politike“ zaslužuje deceniju robije. Ko je on da poklanja milione, procente i igrače zarad toga što ruski monopolski sponzor može da zavrne slavinu. Poklonite im i državu Srbiju. SRAMOTA. Spori Milijaš u ovoj konstelaciji veznog reda nema šta da traži. Da li je ostalo nešto malo razuma u ovom našem jadnom klubu?

Reply
DoKrajaZvezdiVerni феб 4, 2016 at 15:12

Pogledaj svoj komentar, pa uspehe u tekucoj sezoni, pa opet svoj komentar… Ima li tu nesto cudno?

Reply
Estrella Roja феб 4, 2016 at 15:38

Nema ništa čudno osim tvog rezonovanja. Ako već imamo uspehe, doveli smo igrače koji nam trebaju, čemu dovođenje igrača koji ima 33 godine i nikad nije igrao ozbiljnu evropsku ligu. Znači da se ne računa na Babunskog, možda i Plavšića, Donalda i Le Taleka u zavisnosti od mesta gde je Milijaš projektovan da igra. Uporedi pomenute igrače i matorog Milijaša, pa ako misliš da on treba da igra jer je tobože legenda, tvoja stvar. Moje je mišljenje da nam on ne treba ni na klupi. A tek o odricanju procenata od Jovanovića zarad dobrih odnosa sa rusima, to je već potpuni nonsens.

Reply
kastiljo феб 4, 2016 at 17:08

Milijas nikad nije igrao ozbiljnu evropsku ligu?! A sta je premijer liga svega ti?! Sta je s cinjenicom da je proglasen najboljim strancem u istoriji Vulverhemptona?! Valjao ti je Milijas prethodnih sezona kad nismo mogli pasom da pridjemo do gola pa je resavao utakmice slobodnjacima sa 35m?

Reply
Estrella Roja феб 5, 2016 at 17:00

Milijaš mi je valjao samo kad je doveden prvi put dok je Zenga bio trener. Pružao je dobre partije što ga je i odvelo u jedan od najgorih klubova iz Premijer lige, tu je bio moj previd oko igranja evropskih liga. Najbolji stranac, to i nije bilo teško pošto je bio drugi ili treći strani fudbaler koji je igrao za klub koji se kratko zadržavao u prvoj ligi. Btw, samo četiri gola za tri godine su prava referenca za legendu kluba.

Lord Nikon феб 4, 2016 at 16:06

Sendvicaru

Reply
Petar феб 4, 2016 at 17:15

Prema ovom igracu svi treba da imaju postovanje! On je taj crveno- beli dres zasluzio cak i vise od mnogih uzdanica severa, citaj Vidic i Stankovic. Postujem ja njih dvojicu. Bili su strasni igraci, a nasa deca.. Ali po odlasku iz Zvezde oni joj nikada nisu pomogli (iskreno, ja im ne zameram i ne mogu da ih ne volim i nemojte misliti da ih ovim komentarom na bilo koji nacin pljujem), ali Milijas… On se vracao, igrao, bio pljuvan, osporavan, bio najbolji, oprastao dugove, davao kes igracima i to morate uvek da pamtite. Setite se samo njegovih igara za vreme prvog boravka u Zvezdi. Setite se i na to da je mogao da ode kao slobodan, ali je produzio ugovor i posle uz obestecenje otisao u Vulfse. Za mene ce on uvek biti LEGENDA kluba sa lepse strane Topciderskog brda. Za mene je on sedma Zvezdina zvezda.

Reply

Leave a Comment