Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Нови број Звездине ревије

Изашао је нови број Звездине ревије (638) који можете пронаћи на киосцима Штампе, али и који можете преузети на мобилним уређајима.

У најновијем броју Звездине ревије, издању за јануар и фебруар 2016. године, можете читати о билансу трофеја наших клубова у минулој години и укупном броју пехара од оснивања СД Црвена звезда, о томе којим превозним средством су се возили фудбалери Црвене звезде по оснивању клуба, рекордеру Евролиге по броју асистенција на једној утакмици Стефану Јовићу, о нашим каратистима шампионима света, тенисерима и тенисеркама који су поново стигли до екипних шампионских титула… Ту су стандардно навијачке приче, као и преглед дешавања у свим спортовима за минули период и још много тога на високо квалитетном и врхунски дизајнираном издању Звездине ревије која је понос нашег спортског друштва већ 55 година.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12669545_704216376381937_5710297642784537444_n

У оквиру обележавања јубиларне 70-годишњице оснивања Спортског друштва Црвена звезда, Звездина ревија је објављена и у дигиталном формату. Звездина ревија је најстарији спортски магазин на Балкану који излази у континуитету од 1961. године.

У сарадњи са компанијом „MediaWorks“ из Београда (www.mediaworks.io), дигитално издање Звездине ревије доступно је корисницима „Android“ и „Apple“ оперативних система на својим мобилним уређајима (мобилним телефонима и таблетима).

Корисници дигиталног издања Звездине ревије моћи ће да се информишу о протеклим догађајима у Црвеној звезди, да погледају видео снимке са утакмица, конференција, промоција, да погледају фото галерију, као и да коментаришу и оцењују текстове у Звездиној ревији.

Читаоци Звездине ревије могу да преузму апликацију дигиталног издања, коју је израдила компанија „MediaWorks“, преко „Google play Store“-а или „Apple Store“-а (за кориснике „iPad“-а). Преузимање апликације је бесплатно.

Апликацију можете преузети на следећим линковима:

 

 

Повезане вести

Leave a Comment