Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Аранитовић повредио колено, следи пауза

Александар Аранитовић, који је 25. јануара потписао четворогодишњи уговор са КК Црвена звезда, повредио колено на утакмици АБА лиге јтд. Процене о тежини повреде након додатних детаљних прегледа.

Млади кошаркаш Црвене звезде, тренутно на позајмици у екипи Мега Лекса, Александар Аранитовић, повредио је колено, на недељној утакмици АБА лиге јтд.

Александар који је пре 10 дана потписао четворогодишњи уговор са нашим клубом, има велики оток на колену, иако се сумња на повреду лигамента, прецизније прогнозе о врсти, тежини повреде, евентуалној операцији и периоду опоравка, биће познате након додатних прегледа, који ће бити могући тек пошто Александру спадне оток.

КК Црвена звезда Телеком са свим својим ресурсима и лекарским тимом, чини све да се велики таленат српске кошарке и јуниорски репрезентативац што пре врати на паркет.

Александар Аранитовић је бек црвено-белих још од кадетских дана, а са црвено-белима је потписао четворогодишњи уговор 24. јануара 2016.године, пошто је постао пунолетан.

Током прошле сезоне тренер Дејан Радоњић прикључио је Аранитовића сениорском саставу у коме је дебитовао у утакмици са Мега Лексом, чији је тренутно члан на једногодишњој позајмици као кошаркаш Црвене звезде Телеком.

Повезане вести

Leave a Comment