Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Грујић: Наставићу у добром ритму

Марко Грујић је са два гола решио четврту Звездину утакмицу на зимским припремама, а прву у другој фази на Кипру и показао да ће му офанзивнија улога него јесенас још више одговарати у наставку сезоне.

– Добра провера за нас у првој утакмици овде на Кипру. Остаће ми у сећању да смо одиграли утакмицу у врло тешким временским условима. Брзо се смењивала киша, па сунце, дувао је и јак ветар током оба полувремена. У првом полувремену литванска екипа се показала доста добро, чврсто и организовано у одбрани. Нисмо могли да пробијемо бункер и после једне наше мале грешке дошли су до вођства. У другом полувремену смо одиграли нашу стару игру са добрим пресингом. Уследила су и два гола. Као што је шеф рекао, ово је за нас добар тренинг, следи слободан дан и већ од понедељка настављамо са даљим радом.

Млади фудбалер се одлично снашао у новој улози на терену и још једном потврдио због чега Ливерпул није жалио милионе за његово ангажовање.

– Ово је за мене нова позиција у тиму, мало офанзивнија него у јесењем делу. Ближи сам голу и то ме радује. Више ћу шутирати, ближи сам асистенцији и поготку и то је оно што ћу радити у пролећном делу. Наравно, трудићу се да асистирам саиграчима, а не само да погађам. Мислим да ћу наставити у добром ритму – истакао је Груја.

Повезане вести

Leave a Comment